Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας

pozinhs-xupolutas1
Ο γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Κηφισιάς Κώστας Παπαναστασίου, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Ξυπολυτά και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κηφισιάς Γιάννη Μποζίνη

 Άμεση ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκληση διαφόρων φορέων της πόλης ώστε να συγκεντρωθούν απαραίτητα προϊόντα  και να σταλούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Ήδη από την πρώτη στιγμή οι πρόσκοποι της Κηφισιάς μαζεύουν στο χώρο τους ρούχα, νερό αλλά και τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα πακετάρουν και τα στέλνουν άμεσα στους χώρους υποδοχής.

proskopoi-plhmmuropatheis
Οι πρόσκοποι Κηφισιάς άμεσα κινητροποιήθηκαν στο χώρο της Χαριλάου Τρικούπη.

Βοήθεια επίσης το κοινωνικό παντοπωλείο της Κηφισιάς μαζεύει στο χώρο του στη Νέα Ερυθραία ρούχα, τρόφιμα και νερό.

 Οι πολιτικές δράσεις του τριημέρου συνδυάστηκαν με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης οι οποίες επίσης θα σταλούν στη Θεσσαλία.

 Έτσι εκτός από τον αγιασμό και τη δέηση υπέρ των ψυχών το θυμάτων από τις πλημμύρες στα εκλογικά κέντρα της Νέας Ερυθραίας και της Κηφισιάς ο Γιώργος Θωμάκος παρακάλεσε τους δημότες να συνεισφέρουν με είδη πρώτης ανάγκης. 

Αλλά και στο προεκλογικό κέντρο του Βασίλη Ξυπολυτά στην οδό Παναγίτσας, όσοι θέλουν μπορούν να αφήσουν είδη πρώτης ανάγκης.eklogiko--xypolyta-kifisia1

  Τέλος σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Κολοκοτρώνη, η ΟΝΝΕΔ Κηφισιάς μαζεύει είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς.

Όσοι θέλουν μπορούν να βοηθήσουν η ανάγκη είναι μεγάλη και συνεχόμενη, όπου και να αφήσετε τα είδη πρώτης ανάγκης θα πιάσουν τόπο.