Το τένις ξαναγύρισε στη ΧΑΝ

BRABEIA-XAN1

Στις 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του τουρνουά tennis και η απονομή των επάθλων, στο κτήμα της Χ.Α.Ν. Κηφισιάς  στην οδό Αχαρνών 9.

Ο  Όμιλος Αντισφαίρισης Χ.Α.Ν Κηφισιάς, ξεκίνησε τις προπονήσεις του τον Οκτώβριο του 2021, για παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων, στα τρία ολοκαίνουρια γήπεδα αντισφαίρισης, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.GIPEDO-TENNIS-XAN1

Η προπονητική ομάδα απαρτίζεται από έμπειρους προπονητές, απόφοιτους Τ.Ε.Φ.Α.Α, με υψηλή κατάρτιση. Η προπόνηση βασίζεται στο επίπεδο κάθε αθλητή/αθλούμενου και στις ανάγκες και απαιτήσεις που έχει.

Τα τμήματα είναι κατηγοριών junior, παιδικού, ενηλίκων και αγωνιστικού. Ο αριθμός των αθλητών/αθλούμενων σε κάθε τμήμα είναι έως 4 άτομα για τους ενήλικες και έως 6 για τα παιδιά.
Διοργανώνονται tennis events, tennis camp και τουρνουά tennis για όλα τα επίπεδα με πολλές συμμετοχές και δώρα στους συμμετέχοντες.

XAN-PAPADAKIS1
Η επιτροπή βράβευσης με τον πρόεδρο της ΧΑΝ Γιώργο Παπαδάκη στο κέντρο

Οι αγώνες προγραμματίζονται με διαδικτυακό σύστημα κράτησης γηπέδων.

Νέες εγγραφές πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο.
Στόχος είναι να αναπτυχτεί η οικογένεια της Χ.Α.Ν και στο άθλημα της αντισφαίρισης, αναδεικνύοντας τις αξίες του αθλητισμού ως τρόπο ζωής, για μια ζωή.