Μασκαράδες στην Κηφισιά

party1a

Ο χορός ενώνει και ξεσηκώνει, έτσι με πολύ κέφι υποδέχτηκαν τους φίλους τους για μια αποκριάτικη γιορτή η οικοδέσποινα εποχής,  Έλενα Νικολαΐδου, από τη διαφημιστική εταιρία «Beautiful People», ο Αιγύπτιος Γιάννης Γρηγοράκος και η μόλις πτυχιούχος  Έρικα Αθανασίου από τις εκδόσεις «Κηφισιά», το Σάββατο 3 Μαρτίου, στο γραφείο των εκδόσεων «Κηφισιά».

party3aΞεχωριστός ο υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, για την Κηφισιά Νάσος Κομιανός, ο οποίος μοίρασε και τα πτυχία στους απόφοιτους του Πανεπιστημίου ΑΠΑΠΑ και τους υποσχέθηκε άμεσο διορισμό.

Οι μασκαράδες χόρεψαν με κέφι και υποψήφιοι δήμαρχοι και βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι από διαφορετικούς συνδυασμούς πιάστηκαν στα χέρια, όχι για καυγά, αλλά για χορό. Εντυπωσιακός όπως πάντα στις μεταμφιέσεις, ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, «εξέταζε» τους ασθενείς και «προδόθηκε» μόνο από τη φωνή του και το ψηλό του παράστημα.

party7aΙνδιάνοι, πειρατές, νοσοκόμες, μάγισσες και πολλοί απόφοιτοι Πανεπιστημίου με τηβέννους και τα χαρακτηριστικά καπελάκια απέδειξαν ότι οι Απόκριες παραμένουν πάντα μια αγαπημένη γιορτή.

party4a