Μάρτης γδάρτης…

pisces1

Φίλοι ο Φεβρουάριος μας αποχαιρέτησε με…. μικρές απώλειες. Προς το τέλος μας τα χάλασε λίγο. Και με τα καιρικά φαινόμενα και με σεισμούς δεξιά και αριστερά. Ο Μάρτης όμως δεν θα είναι τόσο… τρυφερός μαζί μας. Γδάρτης και παλουκοκαύτης με όλης τη σημασία της λέξης. Και σε θέματα καιρικών φαινομένων και στη Βουλή αναταραχές και στους δρόμους επεισόδια ποικίλης ύλης. Στις 11 και 12/3/19 κάποια είδηση θανάτου θα μας λυπήσει. Μεγάλος καλλιτέχνης ή πολιτικός. 15, 16, 17/3/19 Μια οικονομική πανωλεθρία για την Ελλάδα ένα πρόστιμο ίσως, κάτι τέτοιο υπάρχει στον ορίζοντα. Αυτό θα έχει συνέπειες και μέσα στο Κοινοβούλιο που ο ένας θα τα ρίχνει στον άλλο. Ένα οικονομικό σκάνδαλο βαριάς μορφής θα συμβαίνει συνέχεια από μέχρι 26/3/19. Όσο προσπαθούν να το σκεπάζουν αυτό θα δυναμώνει ώσπου στο τέλος θα εκραγεί και θα παρασύρει κόσμο και κοσμάκη πολιτικό. Δεν θα ξέρουν πώς να μαζευτούν και να δικαιολογηθούν. Μεγάλο σκάνδαλο. Αυτό υποβόσκει, δεν έχουν γνώση ακόμα.

ΚΡΙΟΣ: Ίσως πρέπει να διορθώσετε κάποιο κακό στοιχείο του χαρακτήρα  σας που είναι γνωστό στους πάντες ποιο είναι. Ο εγωισμός. Η πανσέληνος στις 21/3/2019 φαίνεται να σας επηρεάζει αρκετά ειδικά εσάς του πρώτου 10ημέρου. Σας κάνει ευερέθιστους και να θέλετε να δημιουργήσετε καυγάδες προς πάσα κατεύθυνση. Θα έχετε μια τάση μιλάτε τόσο πολύ που δεν αφήνετε τους άλλους να αρθρώσουν λέξη. Θα τους φιμώσετε για να ακούγεστε μόνο εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Για εσάς ο μήνας θα είναι πιο ευχάριστος σε σχέση με τα άλλα ζώδια. Ειδικά στις 11/3/2019 κάτι που περιμένατε από καιρό θα σας έρθει ως δώρο εξ ουρανού. Είναι κάποιο δάνειο, μια θετική απάντηση σε μια αίτηση. Οπωσδήποτε όμως αυτό τον μήνα ευνοείστε και οικονομικά. Η χρονιά του Χοίρου έχει να σας δώσει και κάποιο περιουσιακό από τρίτους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι προτιμότερο να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό αν και καμιά φορά και εσείς μπερδεύεστε και δεν ξέρετε ποιος είστε. Μη παγώνετε συναισθήματα. Θα νιώσετε λυτρωμένοι εάν πάψετε να προσποιείστε. Ο μήνας αυτός ευνοεί αρκετές μετακινήσεις και ίσως και κάποιο ταξίδι πιο μακριά. Ένα τσεκ απ που φοβάστε να κάνετε, τελικά γίνεται και έχει καλό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να βάλετε τάξη στη ζωή σας, γιατί απ ότι φαίνεται επικρατεί χάος στις σχέσεις σας. Ειδικά η πανσέληνος στις 21/3/2019 φέρνει πολλές ανακατατάξεις σε θέματα σπιτιού, ζημιές, πιθανή αύξηση σε ενοίκιο ή στο επιτόκιο του στεγαστικού. Τα οικονομικά όμως αυτό το μήνα χρυσώνουν το χάπι της απογοήτευσης. Και γενικά όλος ο χρόνος δίνει μιαν αφθονία οικονομική.

ΛΕΟΝΤΑΣ: Αξιοποιήστε γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε οικονομικές υποθέσεις που είναι σε κρίση. Για να είσθε πιο σωστοί στις ενέργειές σας αφήστε να δουλέψει πρώτα η λογική σας. Αναζητείστε καλύτερες παρέες αν θέλετε να νιώσετε πιο δημιουργικοί και πιο ασφαλείς. Σε εποχές ισχνών αγελάδων ελέγξτε ποιους βάζετε δίπλα σας. Η πανσέληνος στις 21/3/19 θα δώσει μια νομική διαπραγμάτευση. Καλό το μελλοντικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η χρονιά θα σας δώσει άνοδο οικονομική και πιθανά να σας παντρέψει ή να σας δώσει μια σχέση ζωής, αν είναι αυτό που ζητάτε εσείς οι εκ γενετής πολέμιοι του γάμου. Πολλοί στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο. Είστε από τα ζώδια που δεν βάλλονται σχεδόν καθόλου αυτό το διάστημα. Θα χαρείτε πολύ με συναντήσεις αυτή την εβδομάδα, με άτομα από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Η πανσέληνος στις 21/3/2019 στις 0,9 μοίρες του Ζυγού, ίσως σας ταλαιπωρήσει ψυχολογικά και δημιουργήσει φοβίες για πράγματα που δεν θα γίνουν. Γενικά βάλλονται οι σχέσεις αυτή την περίοδο. Ερωτικές, συγγενικές, επαγγελματικές. Γι’ αυτό προσέξτε τα λόγια που ακούγονται ή που λέτε σε άτομα που έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας ζητημάτων. Αποφύγετε τις υπερβολές. Χαλαρώστε και βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Το επόμενο διάστημα σας θέλει με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Κοντινά σας αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται δίπλα σας να σας συμβουλεύσουν. Επίσης ένα ηλικιωμένο πρόσωπο από την οικογένειά σας αυτή την εβδομάδα χρήζει της ιδιαίτερης προσοχής σας. Είναι μάλλον άντρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν βάλλεστε αστρολογικά. Για ένα χρόνο είστε από τα τυχερά παιδιά των άστρων. Ο Δίας στον Τοξότη θα δώσει πολλά οφέλη. Κατ αρχήν οικονομικά θα ενισχύσει. Δεύτερο θα δώσει εμπνεύσεις που θα οδηγήσουν σε κέρδη, έχουμε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση, υπάρχει κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μετά την άνοιξη και 8,9,10/3/2019 κάτι θα σας χαροποιήσει, ένα νέο που περιμένατε και δεν ερχόταν φαίνεται ότι εμφανίζεται και σας δίνει χαρά. Μια απόφαση αφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποια κοινωνική πρόσκληση αυτό το διάστημα θα δώσει μια πρόταση εργασίας. Φροντίστε να την αξιοποιήσετε. Να είσθε ανοιχτοί σε καλέσματα. Γενικά ότι έχει σχέση με δουλειά και χρηματική αξιοποίηση πάει θαυμάσια. Βέβαια στις 21/3/2019 η πανσέληνος στον Ζυγό θα φέρει κάποιο δίλημμα σε θέματα εργασίας. Αλλά μετά διευθετείται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τις ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και παλέψτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Τίποτα δεν είναι δύσκολο τώρα που έχετε την τύχη με το μέρος σας. Η πανσέληνος στις 21/3/2019 θα φέρει κάποιο νέο για ένα ταξίδι και συγχρόνως μια είδηση που περιμένατε για ένα δικαστήριο. Παρόλο που θα υπάρξουν απαιτήσεις οικονομικές στον οικογενειακό χώρο, φαίνεται ότι θα ανταποκριθείτε και με αποταμίευση στο τέλος. Συνεχίζει η εύνοια η οικονομική.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο Ήλιος μέχρι τις 20/3/19 παραμένει στους Ιχθύες μαζί με το Ερμή και απογειώνει σε θέματα εμπνεύσεων για δουλειά. Παίρνετε χρήματα αυτόν τον μήνα και δέχεστε και ανέλπιστα δώρα. Μεγάλη δημιουργικότητα συνοδευόμενη με έμπνευση σας απογειώνει και σας κάνει να πιστέψετε πάλι στον εαυτό σας. Σας περιμένουν πολύ όμορφες στιγμές αλλά και καβγάδες με τον σύντροφο.