Ο Μάκης Πατέλης με τον Γιώργο Θωμάκο

patelis-thomakos

Ισχυρός είναι ο δεσμός φιλίας του γνωστού κηφισιώτη ηθοποιού Μάκη Πατέλη με τον σημερινό Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο. Έτσι λοιπόν στις επερχόμενες εκλογές ο Μάκης Πατέλης, θα βρεθεί δίπλα στον Γιώργο Θωμάκο, ως υποψήφιος σύμβουλος του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδα – Συμμαχία Πολιτών».
Για να πούμε την αλήθεια εμείς θα προτιμούσαμε να τους δούμε μαζί στη σκηνή, μια και ο δήμαρχός μας, έχει αποδείξει το εξαιρετικό ταλέντο του, ως ερασιτέχνης ηθοποιός με θίασους της πόλης μας. Το ένα όμως δεν αναιρεί το άλλο. Το σίγουρο είναι ότι αγαπάνε και οι δύο τον πολιτισμό και την τέχνη.
Ο Μάκης Πατέλης αναφέρει σε δηλώσεις του: «Σε αυτή την πόλη ανακάλυψα το Θέατρο μέσα από την ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Δήμου μας.. Την Τέχνη που λατρεύω! Η Κηφισιά με στήριξε.. Με αγάπησε.. Με παρότρυνε.. Της χρωστώ ευγνωμοσύνη. Με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα την πρόταση του δημάρχου μας Γιώργου Θωμάκου για να ενταχθώ στην οικογένεια ΔΥΝΑΜΗΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Ήρθε η ώρα λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου, να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στην πόλη μου.. Να της ανταποδώσω, εάν τα καταφέρω, όλα όσα μου πρόσφερε απλόχερα. Κηφισιά – Νέα Ερυθραία – Εκάλη: Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μαζί το ταξίδι της Ελπίδας. Αγαπητοί συμπολίτες, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα…»