Απόφοιτοι 2023 στο ISA

molfetas1
Ο Διευθυντής Σπουδών Σπύρος Μολφέτας με τους απόφοιτους του 2023

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η αποφοίτηση των τελειόφοιτων του 2023 στον όμορφο χώρο του International School of Athens, το βράδυ της 15ης Ιουνίου.

Σε μια κατάλληλα διαμορφωμένη εξέδρα κάθισαν οι 62 απόφοιτοι, φορώντας την καθιερωμένη τήβεννο καθώς και το ειδικό καπέλο.  Οι καθηγητές τους με επικεφαλής τον διευθυντή Σπουδών Δρ. Σπύρο Μολφέτα, τους παρέδωσαν τα διπλώματά τους και περιχαρείς πέταξαν τα καπέλα τους στον αέρα, όπως πετάνε ψηλά και τα όνειρά τους για την καινούργια ακαδημαϊκή εποχή που τους περιμένει.

lalas-1
Ο Δρ Δημήτρης Λάλας

Επίσημος καλεσμένος ομιλητής της βραδιάς υπήρξε ο διακεκριμένος επίτημος καθηγητής ΕΚΠΑ, Δημήτρης Λάλας, σύμβουλος της εταιρείας συμβούλων FACE3TS ΑΕ, που ενεργοποιείται σε θέματα αειφορίας, ενέργειας και περιβάλλοντος με έμφαση στην πράσινη ανάπτυξη, ο οποίος έχει διατελέσει τακτικός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ.pompi1

Ο Δρ. Λάλας μίλησε στους απόφοιτους με πατρική αγάπη και τους «έβαλε» στον χώρο της γνώσης και των πανεπιστημιακών σπουδών.

Ο Δρ. Μολφέτας είπε πως αυτή η αποφοίτηση των μαθητών του 2023 είναι ξεχωριστή για τον ίδιο, όπως και για τους μαθητές γιατί αισίως έκλεισε τα 40 χρόνια στον χώρο της εκπαίδευσης και θα πρέπει να αποχωρήσει από τη θέση του Διευθυντή Σπουδών του ISA.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από μαθητές του ISA και τελείωσε με μικρή δεξίωση στον όμορφο αύλιο χώρο των εκπαιδευτηρίων.

Στην τελετή παρέστησαν εκτός από το προσωπικό και γονείς,  ο ιδρυτής του BCA, Βασίλης Δασκαλάκης, με  τη σύζυγό του, ο Χάρης Δασκαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου BCA, στο οποίο υπάγεται και το ISA, ο οικονομικός διευθυντής του ISA, Φάνης Μαλακόντας και αρκετός κόσμος. fanis1daskalakis1