Προβλέψεις για όλο τον Σεπτέμβρη και Οκτώβρη 2016

αστρολογία

 

Της ΡΕΝΑΣ ΣΙΛΕΛΗ, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, Τηλέφωνο: 210 8070268, email: renasileli@yahoo.gr

Ο Ήλιος συνεχίζει να διέρχεται από την Παρθένο μέχρι και τις 22/9/2016 και από 23/9 και μετά μέχρι και τις 23/10/2016 διασχίζει τον Ζυγό. Οι εκλείψεις δυστυχώς στην Παρθένο μία την 1/9/2016 και η επόμενη Σεληνιακή στις 16/9/2016 στο δίπολο Ιχθύων – Παρθένου σαφώς θα επηρεάσει τους γεννημένους στο 3 ο δεκαήμερο. Δεν είναι τόσο δύσκολη όσο αυτή της 1/9/2016 που ήταν ηλιακή. Από τις 10/9/2016 ο Δίας μπαίνει στον Ζυγό θα βελτιώσει αρκετά τα οικονομικά των παρθένων, Αιγόκερω, του Ταύρου. Θα βελτιώσει επίσης τα αισθηματικά των Διδύμων, του Τοξότη, θέματα νομικής φύσεως για Υδροχόους, Τοξότες. Περιουσιακής φύσεως θέματα θα επιλύσουν οι Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί. Η νέα Σελήνη στην 1/10/2016  συν ο Δίας εκεί κοντά να κατασκηνώνει, Παρθένοι των τελευταίων ημερών, Ζυγοί των πρώτων ημερών, Ταύροι των πρώτων ημερών, Ιχθύες των πρώτων ημερών, αγοράστε κάποιο λαχείο, κεντρίστε ελαφρώς την τύχη σας και ο Θεός ίσως βάλει το χέρι του να σας γλυτώσει από κάποιες οικονομικές αγωνίες. Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου κρατάτε μικρό καλάθι και περιμένετε καλλίτερες μέρες από Αύγουστο 2017.

Αναλυτικά για κάθε ζώδιο έχω να πω τα εξής επιγραμματικά.

Κριός .Ελέγξτε την τάση σας για επεκτάσεις που δεν σας ωφελούν σε τίποτα. Φροντίστε να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση τις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις τώρα που έχετε αρωγό το μεγάλο ευεργέτη Δία. Κάποιοι παντρεύονται.

Ταύρος. Είσαστε γεμάτοι ενέργεια αυτό το διάστημα, ευνοείστε μέχρι και τέλος Οκτώβρη, προσέξτε μήπως τα όνειρά και οι απαιτήσεις σας, οδηγήσουν σε μια πορεία ανεξέλεγκτη. Κυρίως μη σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια και το χρήμα σας. Εύνοια μεν, αλλά και περίσκεψη δε.

Δίδυμοι. Κάνοντας τις σωστές επιλογές μετά τις 20/9/2016, μπορούν οι επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις να γίνουν πολύ παραγωγικές. Από 4/10/2016 πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

Καρκίνος. Η δουλειά και οι ευθύνες της καθημερινότητας μπορούν να σας οδηγήσουνε σε κατάσταση άγχους αυτή την εποχή. Μειώστε τις υποχρεώσεις σας, αναθέτοντας σε άλλους κάποια καθήκοντα. Δεν είστε αυτή την περίοδο ιδιαίτερα ευτυχείς. Αν έχετε κάτι προς πώληση η ενοικίαση περίοδος που αποδίδει καρπούς.

Λέων. Αυτή την περίοδο έχετε την τάση να δίνετε προτεραιότητα σε ερωτικά και παθιασμένα κριτήρια, που μειώνουν στα μάτια σας τον σύντροφό σας. Επειδή γρήγορα θα συνέλθετε μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για….άλλες πιο θερμές αγκαλιές. Πάθος είναι θα περάσει. Μη σας μείνει το…ακατάλληλο και δεν ξέρετε τι να το κάνετε. Προσοχή και περίσκεψη σε αυτά τα ζητήματα.

Παρθένος. Θα ασχοληθείτε με το σπίτι και τη λειτουργικότητά του. Βέβαια στην περίπτωση σας, είναι δύσκολο να συνδυαστούν οι απαιτήσεις σας για αισθητική εργονομία και άνεση με την οικονομική διαχείριση του χρήματος που απαιτούν οι καιροί. Προσπαθήστε το όμως, το πρακτικό μυαλό σας κάτι θα σκεφτεί.

Ζυγός. Από 10/9/2016 τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι δεν έχετε όρια. Βλέπετε τα περισσότερα πρόσωπα γύρω σας με ερωτική διάθεση. Θυμηθείτε ότι εκείνο που μετράει είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Έχετε 1 χρόνο στη διάθεσή σας να κάνετε σωστές και αιώνιες επιλογές. Μη χαραμίζετε τον τυχερό χρόνο σας.

Σκορπιός. Προσγειώστε τις επιθυμίες σας, αν θέλετε να περνάτε καλά και να μη ταλαιπωρείτε και τους κοντινούς σας ανθρώπους με τρελές απαιτήσεις. Μην βγάζετε ζήλια για τους γύρω σας και πάψτε να είστε ανταγωνιστικοί. Να ξέρετε να σταματάτε πριν οι άλλοι σας ανακαλέσουν στην τάξη. Γιατί τότε είναι αργά για την εικόνα σας.

Τοξότης. Η ζωτική σας δύναμη ενισχύεται από τις 28/9/2016 που ο Άρης μεταφέρεται στον Αιγόκερω και θα δώσει μαχητική διάθεση για αύξηση κέρδους, και επιθυμίες για πολλά πράγματα που αναγκαστικά θα πρέπει να έχετε χρήματα για να αντεπεξέλθετε. Μη διστάζετε θα τα καταφέρετε. Ο Δίας διελαύνει στον χώρο των στόχων και των πραγματοποιήσεων.

Αιγόκερως. Προσοχή σε μια απρόσμενη ερωτική περιπέτεια γιατί με την ψυχολογία που έχετε σε αυτή τη φάση, μπορεί να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, ανεξάρτητα από το αν έχετε η όχι κάποια σταθερή σχέση. Αξιοποιείστε καλλίτερη μια παλιά σχέση.

Υδροχόος. Όσο πιο γρήγορα παραδεχθείτε ότι χρειάζεστε τη στήριξη ανθρώπων που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν τόσο το καλύτερο. Ψάξτε στο περιβάλλον σας για πρόσωπα με θετική στάση απέναντί σας. Κίνδυνος αυτή την περίοδο να γίνετε στόχος ζηλοφθονίας από μία επιτυχία σας. Φοράτε χάντρα θαλασσιά. Περιφρουρηθείτε και μη καυχιέστε. Υπάρχουν άτομα λιγότερα τυχερά από εσάς φέτος.

Ιχθύες. Αναζητείστε ανθρώπους που αυτή τη στιγμή μπορούν να σας βοηθήσουν, και  μάλιστα οικονομικά. Κρατήστε μυστικές όμως τις σκέψεις σας και τις επαφές από τον ένα στον άλλο. Εννοώ μην αποκαλύπτεσθε. Διατηρείστε ένα δημιουργικό μυστήριο που θα είναι κέρδος σας. Κεντρίστε την τύχη με λαχείο, μετοχές, ομόλογα.