Αντίο Ρένα!

Sileli
Η Ρένα Σιλέλη ήταν πάντα με το χαμόγελο. Έτσι θα τη θυμόμαστε πάντα

Λιτή και συγκινητική ήταν η ανακοίνωση που δημοσίευσε χτες βράδυ,  8 Απριλίου, ο γιoς της συνεργάτιδάς μας Ρένας Σιλέλη, Αλέξανδρος Βάγιας, στην προσωπική σελίδα στο facebook της μητέρας του.

«Λένε ότι οι φίλοι των φίλων μας είναι και δικοί μας φίλοι.
Καθώς με την Κ. Ρένα τύχαινε να είμαι κι εγώ πάνω από όλα ένας καλός φίλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από σήμερα, 8 Απριλίου, η αγαπημένη μας φίλη, ξαδέλφη, θεία, γειτόνισσα, νονά, ανιψιά αλλά και μαμά, δικιά μου ΜΑΜΑ, δεν είναι πια μαζί μας….

Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας, όπου ο καθένας με τον τρόπο του, υπήρξατε μέρος της ζωής της τροφοδοτώντας το χαμόγελο και το ενδιαφέρον της.»

Η Ρένα μας έπαιρνε τηλέφωνο και μας ρωτούσε πότε βγάζουμε το επόμενο φύλλο για να γράψει τη στήλη της αστρολογίας «Ατενίζοντας το μέλλον».  Η συνεργασία μας ξεκίνησε πριν εφτά χρόνια, τον Ιούνιο του 2013 και από τότε οι αναγνώστες περίμεναν τις προβλέψεις της. Συνεργαζόταν και με ημερήσιες εφημερίδες, δημοσιεύοντας άρθρα γενικού ενδιαφέροντος.

Την τελευταία της πρόβλεψη για τους αναγνώστες μας τη δημοσιεύσαμε τον Μάρτιο του 2020. Σαν να το ήξερε ότι δεν θα ξανάγραφε, έκανε πρόβλεψη και για φαινόμενο που αναμένεται στο τέλος Ιουνίου, ένα συνδυασμό πλανητών που φέρνει πολεμική διάθεση και για αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, όπως έγραφε.

Ο Απρίλης θα είναι δύσκολο έγραφε. «Ο ιός,  αχ, αυτός ο ιός φταίει για όλα.» Δεν έφυγε από τον ιό. Αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας.

Σίγουρα θα μας λείψει η Ρένα όχι μόνο για τις προβλέψεις της αλλά και για το χιούμορ που αντιμετώπιζε τις καταστάσεις.

Η εφημερίδα μας εκφράζει στην οικογένειά της τα βαθύτατα συλλυπητήριά της.