Τα άστρα σε ρυθμούς COVID-19

planetmask1

Από 29 Ιουνίου ένα όχι και τόσο συχνό φαινόμενο αναμένεται. Η παραμονή του Άρη στον Κριό για 6 μήνες και 10 ημέρες. Πράγμα που θα δώσει σε όλους μια πολεμική διάθεση με στοιχεία ανυπομονησίας, επιπολαιότητας βιασύνης, βίας. Το αναφέρω από τώρα γιατί δεν ξυπνάς ένα πρωί και το πρόβατο έχει μεταμορφωθεί σε λύκο. Χρειάζεται μια μεγάλη προετοιμασία για να συμβεί κάτι τέτοιο. Ήδη λοιπόν οι Κριοί – Ζυγοί νιώθουν το αίμα τους να βράζει και διψούν για πολεμικές περιπέτειες και επίδειξη δύναμης. Από κοντά και οι Αιγόκεροι, αυτοί που συνήθως είναι της σιωπηρής δύναμης, θα νιώσουν ότι θέλουν να… βγάλουν δόντια και να απειλούν προς πάσαν κατεύθυνση.  Μάλιστα αυτούς τους βοηθάει και ο Ουρανός που βρίσκεται στον Ταύρο και τους παρασύρει σε πράξεις ανταγωνιστικές με μια δίψα να γίνουν πλούσιοι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Απρίλης λοιπόν θα έχει εκτός από τα θέματα του κορωναϊού, που φαίνεται ότι θα τον γιγαντώσει, και πολεμικές κραυγές και το χρηματιστήριο θα ξεκινήσει με μια φρενήρη πορεία στην αρχή ανοδική και μετά όλως καθοδική μέχρι καταστροφικής πορείας για κάποιους. Ο Απρίλης θα έχει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Φαντάζομαι ότι αφορά τους μισθωτούς και συνταξιούχους που θα δουν τις αποδοχές να μειώνονται λόγω της οικονομικής δυσπραγίας. «Θα πουλήσω τις… για να αγοράσω νοσοκομειακά υλικά». Ο ιός,  αχ, αυτός ο ιός φταίει για όλα.

ΚΡΙΟΣ: Δέστε πόσο μάταιο είναι να κυνηγάτε την ολοκλήρωση στο μέλλον. Μην αναβάλλετε ευχάριστα πράγματα του σήμερα με σκοπό την ικανοποίηση στο κοντινό ή μακρινό αύριο. Γίνετε οπαδοί του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Διογένη και απολαύστε περισσότερο την απλή φυσική ομορφιά, παρά την αποταμίευση για το καλλίτερο αύριο ή μεθαύριο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέχρι τέλος Μαρτίου θα είστε ευχάριστοι και απαλλαγμένοι από σημαντικά εμπόδια και ατυχίες. Μετά όμως με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο και με τον Ουρανό στον Ταύρο, σε ένα δύσκολο τετράγωνο μεταξύ τους, θα έχετε την τάση να παρασύρεστε από λόγια και συμβουλές της οικογένειας, που θα σας κάνει δυστυχισμένους, γεμάτους φοβίες. Κάποιος στενός συγγενής θα σας ψυχαναγκάσει ζητώντας την αμέριστη συμπαράστασή σας. Μην παρασυρθείτε από τον συναισθηματισμό σας. Κόψτε τη συνήθεια με το μαχαίρι όσο οδυνηρό και να είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο θα φέρει μιαν αρμονία, μια χαλάρωση, και θα νιώσετε μετά από καιρό την ανάγκη της αυτονομίας όσο δύσκολο και να φαντάζει αυτό. Είναι καιρός να σταματήσετε να ζητάτε από τους άλλους και όλο να ψάχνετε απαντήσεις για όλα αυτά που σας συνέβησαν τελευταία. Οι κακές επιδράσεις τελειώνουν σε λιγότερο από 15 ημέρες και θα  δείτε θεαματική βελτίωση στην καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιείστε το νου σας για να ψάξετε τα πράγματα εκεί που βρίσκονται.  Μη μεμψιμοιρείτε, μην γκρινιάζετε. Η ευτυχία που συνεχώς αναζητάτε θα έρθει στην ώρα της και θα τη βρείτε στο γνωστό μέρος. Σε μικρά χαριτωμένα οικιακά αντικείμενα. Σε παλιές φωτογραφίες και ξεχασμένα μικροαντικειμένα  Ο Δίας από τον Αιγόκερω και η Αφροδίτη για 5 μήνες στους Διδύμους σάς γιατρεύει από φοβίες και λάθη. Θα νιώσετε από 3/4/2020 μιαν αναγέννηση.

ΛΕΩΝ: Διανύετε ένα διάστημα γεμάτο ευκαιρίες που επιβάλετε να τις εκμεταλλευτείτε κυρίως στην επαγγελματική  σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα πάρετε απόφαση για απόγονο, οι μεγαλύτεροι ίσως ακούσετε από παιδιά σας τη φράση  «θα αποκτήσετε εγγόνι». Η τύχη είναι με το μέρος σας όλο αυτό το διάστημα. Εύνοια από το πουθενά σας κατακλύζει και αυξάνει την αποταμίευσή σας. Κάποια υπόθεση κερδίζετε για την οποία ανησυχούσατε υπερβολικά. Όσοι ασχολούνται με παιδιά θα έχουν επιτυχία και ίσως και κάποια επιβράβευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένας γλυκύτατος πλανήτης  που λέγεται Δίας  στον Αιγόκερω,  ευνοεί την καθημερινότητά σας. Τους επόμενους 2 μήνες, πολλά ταξίδια και γενικά αλλαγές και μετακινήσεις σε καθημερινή βάση. Τώρα θα νιώσετε σαν να ξαναγεννηθήκατε, γεμίζετε ελπίδες και δημιουργικά σχέδια. Ειδικά από 2/4/2020 πολλές καινούριες γνωριμίες σάς προτείνουν νέα σχέδια και φαίνεται ότι κάποια από αυτά υλοποιούνται με επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ: Συνεχίζετε τη κούρσα της ζωής με επιτυχία. Από 3/4/2020 κάπως θα νιώσετε να παρεμποδίζεται η έμφυτη ανεξαρτησία σας. Πολλές υποχρεώσεις, στον οικογενειακό χώρο κυρίως, θα απαιτήσουν μία ιδιαίτερη φροντίδα από εσάς. Ας πούμε ότι για λίγο καιρό περνάτε μια υποχρεωτική θητεία που θα σας θέλει  ένα πειθαρχημένο και υπάκουο φαντάρο. Το στρατιωτικό φίλοι μου όμως κάποτε τελειώνει  και θα δείτε τα επόμενα δύο χρόνια να πνέει ούριος άνεμος στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Θέματα που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία και το σπίτι σας γενικότερα θα δρομολογηθούν όπου να ‘ναι. Γενικά θα βρείτε τρόπο να διευθετήσετε οικογενειακές υποθέσεις. Πρόοδος θα σημειωθεί στην εργασία σας, μια προαγωγή σχεδόν βέβαιη. Θα έχετε επίσης την υποστήριξη ενός φίλου σε πράγματα που σχετίζονται με σύγχρονη τεχνολογία. Ίσως βοηθήσει στην επισκευή του μεταφορικού σας μέσου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ευτυχία σας περιμένει. Από τη μια πλευρά ο Δίας στον οικονομικό σας χώρο, θα δώσει κάποια χρήματα, που μάλιστα μπορεί και να μη τα περιμένετε. Από την άλλη οι λοιπές πλανητικές επιρροές θα ενισχύσουν τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, την ανάγκη σας να δίνετε αγάπη και να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας. Δώστε λίγη προσοχή στην υγεία, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με χολή, συκώτι, υπερκόπωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έντονη παρουσία όπου κι αν βρίσκεστε, δεν περνάτε απαρατήρητοι, κάποια ερωτική σχέση ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σας. Προς το τέλος της άλλης εβδομάδας  κάποια συνεργασία προτείνεται ή αρχίζει να αποδίδει. Πολύ καλό το οικονομικό σας επίπεδο. Επίσης κάποια πολύ καλή και έξυπνη πρόταση στον εργασιακό τομέα σάς κάνει να βλέπετε ένα πλησίασμα στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξακολουθείτε να είσθε οι κερδισμένοι του ζωδιακού. Ενισχύεσθε από τη συμπαντική συγκυρία μέχρι και τις 22/6/20. Κάποια καλλωπιστική βελτίωση αποφασίζετε και πηγαίνει μια χαρά. Βελτιώνετε την εξωτερική σας εμφάνιση.  Κάποια ρήξη με στον συγγενικό περίγυρο πιθανή.

ΙΧΘΕΙΣ: Αυτή η περίοδος σάς επιφυλάσσει ευκαιρίες για πραγματική ευτυχία, εφόσον διώξετε τις έννοιες και τις ανησυχίες από το μυαλό σας. Στον επαγγελματικό τομέα
δεν θα συναντήσετε το παραμικρό εμπόδιο. Ο Δίας στον Αιγόκερω στον χώρο
των στόχων σας θα έχει τη θέληση να τους πραγματοποιεί όλους, αρκεί
βέβαια να έχουν γερές βάσεις. Βλέπετε εσείς οι Ιχθύες είστε και λίγο αιθεροβάμονες.