Αναβρασμός τη χρονιά του Ποντικού

ratyear1

Η χρονιά του Ποντικού θα θελήσει να δώσει λύσεις με σκληρό τρόπο, χωρίς συναισθηματισμούς και ευαισθησίες. Θα σπείρει φωτιά και θα θερίσει επαναστάσεις και ακραίες ενέργειες εκ μέρους των λαών. Και μάλιστα θα περιέχεται όλη τη χρονιά αυτή, μια μεταβλητότητα στις ενέργειες της μάζας. Κοινώς πότε δεν θα ξέρουν τι τους γίνεται και μια θα τους φταίνε οι πολιτικοί, μια ο… καιρός, μια το σύστημα, στο τέλος θα τσακώνονται και μεταξύ τους. Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα διεκδικήσει περισσότερο μέρισμα από τον «πλούτο» και δεν θα αρκείται πια στα μετρημένα ψίχουλα που οι ιθύνοντες αποφασίζουν να του δώσουν. Είναι όμως γνωστό ότι όσες φορές αυτό επιχειρήθηκε οι χαμένοι ήταν πάντα οι αδύνατοι. Ο αριθμός του 2020 είναι το 4. Σκληρότητα, απληστία, υλισμός. Γενικά τη χρονιά του Ποντικού και τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα πάνε μαζί πιασμένα χέρι – χέρι.

Κριός: Εξακολουθείτε να βρίσκεστε υπό το καθεστώς σκληρών και απαιτητικών επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η φιλοδοξία σε τέτοιες εποχές μοιάζει μάλλον για πρόθεση οικονομικής εξασφάλισης. Προσέξτε να μη παρεξηγηθείτε.

Ταύρος: Εξακολουθείτε να είστε οι ευνοημένοι και της επόμενης χρονιάς. Η εύνοια, ωστόσο, μπορεί να οφείλεται στη σωστή διαχείριση παρά στη τύχη.

Δίδυμοι: Μια χαρά σας βρίσκω. Παρόλη τη γκρίνια σας, κατά βάθος θα είστε ακόμα και λόγω των τελευταίων εκλείψεων είστε αρκετά ταλαιπωρημένοι, ο απόηχος θα κρατήσει λίγο καιρό ακόμα, αλλά από την άνοιξη και μετά αποζημιώνεστε με μια Αφροδίτη στο ζώδιο σας για 4 ολόκληρους μήνες. Τύχη.

Καρκίνος: Δεν τα πάτε και πολύ καλά με την επικοινωνία τελευταία. Γκρινιάζετε με το παραμικρό, και δημιουργείτε ρήγματα στις φιλίες σας. Ήδη κάποιες σχέσεις σας ετοιμάζονται να κατεδαφιστούν τελείως. Συζυγικές ρήξεις.

Λέων: Προσοχή στα περιττά έξοδα. Καλό θα ήταν να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και κυρίως την όραση.

Παρθένος: Καταστάσεις και άτομα που έχουν αποδείξει πως δεν αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σας φεύγουν και ελευθερώνουν το χώρο για άλλους που θα έρθουν. Είστε οι τυχεροί για ένα μεγάλο διάστημα, και κατά τη διάρκεια του 2020 θα ευνοείστε και οικονομικά.

Ζυγός: Βρείτε τον τρόπο να διαφυλάξετε κεκτημένα των προηγούμενων μηνών. Η σωστή διαχείριση των οικονομικών σας πρέπει να είναι το πρώτο σας μέλημα. Μη προσπαθείτε να λύσετε προβλήματα άλλων τώρα. Μόνο δικά σας. Πρόταση για την αγορά κάποιου ακινήτου.

Σκορπιός: Νοιώθετε ευτυχισμένοι και εν σας αγγίζει κανένα αρνητικό. Παραδόξως και τα οικονομικά σε μια εποχή τέτοιας λιτότητας δεν είναι κακά. Ανθίζουν. Πολλά ταξίδια μέχρι και τέλος Μαρτίου για εργασία περισσότερο και όχι για τουρισμό. Άλλωστε εσείς οι σκορπιοί είστε εργασιομανείς.

Τοξότης: Κάποια παράπονα και καβγαδάκια είναι ακόμα στο προσκήνιο. Ευτυχώς η παροιμιώδης αισιοδοξία σας σώζει. Ακολουθήστε ένστικτο και διαίσθηση και όλα θα πάρουν ευτυχή πορεία. Αυτό το τρίμηνο έχετε τη δυνατότητα να κινήσετε τα νήματα των εξελίξεων διατηρώντας μια στάση ακλόνητης δύναμης.

Αιγόκερως: Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Τίποτα δεν σας φοβίζει. Καταφέρνετε να στρέφετε υπέρ σας ακόμα και τα μεγαλύτερα κύματα. Ξεμπλέκετε με κάποια οικογενειακά περιουσιακά και αυξάνετε την περιουσία σας. Οι ανύπαντροι σκέπτεστε γάμο.

Υδροχόος: Δίνετε λύσεις σε υποθέσεις που χρόνιζαν και που για άλλους θα ήταν καταδικασμένες. Θα νιώσετε την ανάγκη να βγάλετε προς τα έξω μια πιο ευαίσθητη και καλλιτεχνική φύση που ίσως αποδώσει και οικονομικά.

Ιχθείς: Αλλαγή χώρων εργασίας και επισκευές σε ακίνητα. Αν είστε υπάλληλοι πιθανή αλλαγή πόστου. Παρασύρεστε σε άσκοπες αγορές και σπατάλες, αλλά δίνετε λύσεις σε χρονίζοντα θέματα.