Τα άστρα συμβουλεύουν

Στις 14/11/2016 13.53 είχαμε μία πανσέληνο στις 22 μοίρες του Ταύρου. Πάρα πολύ ευνοϊκή για τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου όπου η εύνοια θα κρατήσει πέραν των 3 ημερών που συνήθως κρατάει η επίδρασή της. Οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι επίσης εξαιρετικά ευνοημένοι. Στις 29 και 30/11/2016 η νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη θα φέρει νέα ξεκινήματα αναγκαστικά στους Τοξότες που θα κληθούν να ξεφύγουν από αδιέξοδα. Η πανσέληνος στις 14/12/2016 στους Διδύμους στις 22.26 θα φέρει μέχρι τις 27/12/2016 πολλά προβλήματα και στο διεθνή χώρο, και σε εμάς βέβαια που είμαστε τόσο ευάλωτοι. Βέβαια δεν είναι της παρούσης αλλά ο Φλεβάρης θα δώσει πολλά προβλήματα στους κυβερνώντες μας. Και οι δύο εκλείψεις του Φεβρουαρίου 2017 γίνονται στο μεταβλητό σταυρό (ωροσκόπος Ελλάδας) και στον σταθερό (ζώδιο Ελλάδας). Δεν είναι με τους Τούρκους. Αφορά εσωτερικές διαμάχες μέχρι… πυγμαχίας.

Κριός: Εστιάστε την προσοχή σας στις δημόσιες σχέσεις, τα νομικά ζητήματα, σε προτάσεις που σχετίζονται με συνεταιρισμούς ακόμα και μόνιμη ερωτική σχέση. Ειδικά αυτό θέλει προσοχή γιατί περικλείει την αυταπάτη και τις ψευδαισθήσεις. Η αυτοπεποίθηση στα ύψη κουράζει τους άλλους ειδικά αυτή τη περίοδο.

Ταύρος: Ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο θέλει πράγματι το καλό σας και θα σας στηρίξει επαγγελματικά. Η 20η Νοεμβρίου είναι μια από τις καλύτερές σας μέρες. Μια αναμφισβήτητα τυχερή ημέρα. Η υπομονή που δείξατε τόσο καιρό απέναντι στις δυσκολίες θα αποδειχθεί το κλειδί της επιτυχίας σας. Οι δοκιμασίες  στις οποίες υποβληθήκατε επέδρασαν θετικά στο χαρακτήρα σας.

Δίδυμοι: Αποκατάσταση σχέσεων με συγγενή πρώτου βαθμού. Θα αποδώσει αυτό και σε επίλυση περιουσιακών ζητημάτων.  Η καλή νοητική σας κατάσταση θα σας βοηθήσει να λύσετε ένα οικονομικό πρόβλημα που χρονίζει. Η σύνεση και η πειθαρχία θα βοηθήσουν να σώσετε την ακίνητη περιουσία σας. Αγνοείστε την άποψη κάποιων πιο μακρινών συγγενών.

Καρκίνος: Τα προβλήματα με θέματα σπιτιού θα συνεχίσουν να σας απασχολούν για πολύ καιρό ακόμα. Ο Πλούτωνας από Αιγόκερω πιέζει. Πιθανή η αλλαγή χώρων για πολλούς από εσάς. Βέβαια φαίνεται ότι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε γιατί υπάρχει μια συσσώρευση χρήματος μέσω της εργασίας και πιθανή κληρονομιά από συγγενείς του συζύγου ή άλλου συγγενούς. Όχι γονιών.

Λέοντας: Στις 27/11/2016 μην φοβηθείτε να είστε συναισθηματικοί, ρομαντικοί και ανοιχτοί προς τους άλλους. Δείτε όλα τα θετικά που σας προσφέρει η ζωή αυτή την περίοδο και αγκαλιάστε τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Το οικογενειακό σκηνικό αλλάζει και αν και φαίνεται δύσκολο, υπόσχεται καλά αποτελέσματα. Οπωσδήποτε βελτιώσεις στο σπίτι. Η συναισθηματική στήριξη από την οικογένεια θα είναι ισχυρή.

Παρθένος: Αυτή την περίοδο κάντε αισθητή την παρουσία σας στο χώρο σας και ηγηθείτε των καταστάσεων. Κοιτάξτε βαθιά στο δικό σας μέλλον. Μην αποκαλύπτετε πράγματα για την προσωπική σας ζωή. Πάντως νοιώθετε ευτυχισμένοι και ανανεωμένοι ίσως και χωρίς λόγο. Νοιώθετε σαν να έφυγε ένα βάρος από τους ώμους σας. Προγραμματίζετε και παίρνετε αποφάσεις χωρίς καθυστέρηση. Ο Άρης στο διάστημα των 2 μηνών στον Αιγόκερω σας ευλόγησε.

Ζυγός: Ο Δίας στο ζώδιό σας προσφέρει τύχη. Αυτή είναι ιδανική εποχή να κάνετε επίδειξη των ταλέντων, της δουλειάς σας, να κάνετε μια νέα αρχή γενικά. Ακόμα και να ρισκάρετε. Τολμήστε, μη φοβάστε. Έχετε τον Δία αρωγό. Ίσως να βρεθείτε ανάμεσα σε εκρηκτικές καταστάσεις αλλά εσείς πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να μη πέσετε στην παγίδα της σύγκρουσης.

Σκορπιός: Μην φτάσετε στο σημείο να βάλετε σε κίνδυνο την οικονομική σας ασφάλεια μόνο και μόνο για να αισθάνεστε πως προσφέρετε στους δικούς σας όλα όσα έχουν ανάγκη.  Μια σοβαρή συζήτηση με το σύντροφό σας θα ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα, και θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τα δικά σας συναισθήματα πάνω στο θέμα. Νοιώθετε να αποζημιώνεστε για την υπομονή που δείξατε τόσο καιρό, σε θέματα καριέρας, πολιτικής, και γενικά μεγαλεπήβολα σχέδια.

Τοξότης: Στη ζωή σας υπάρχει τώρα ένα στοιχείο σύγχυσης το οποίο έχει κυρίως να κάνει με μετακινήσεις σας. Η έμφαση δίνεται στα σύντομα ταξίδια, στα θέματα που σχετίζονται με συγγενείς και στην προσπάθειά σας να τους ευχαριστήσετε όλους. Το επόμενο δίμηνο πιθανά να λάβετε κάποιο κομμάτι γης από κληρονομιά ή ως αποζημίωση. Και μάλιστα με αυτό το κληροδότημα θα έχετε και προσφορές ανταλλαγής.

Αιγόκερως: Μην στερήσετε από τον εαυτό σας τη διασκέδαση και τις ευκαιρίες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές στην καριέρα σας ή ακόμα και να αλλάξετε δουλειά στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι για καλό. Τα οικονομικά σάς αποζημιώνουν με νέες πηγές πλούτου. Τα μέλη της οικογενείας σας απολαμβάνουν την ασφάλεια που τους προσφέρετε.

Υδροχόος: Ο Δίας συνεχίζει να σας ευλογεί.  Οι πλανητικές επιρροές σας δίνουν προβάδισμα σε αυτό που λέμε επιτυχία τόσο στην εργασία όσο και στο αισθηματικό τομέα. Δεν θα σας λείψουν τα ταξίδια αλλά και οι αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις. Η ζωή σάς αποζημιώνει σχεδόν όλο το 2017. Η πανσέληνος στις 14/12/2016 στους Διδύμους η οποία πραγματοποιείται στον 5ο οίκο σας σηματοδοτεί πολλές δημιουργικές αλλαγές στην καριέρα και όχι μόνο.

Ιχθύες: O Άρης στον Υδροχόο για 2 μήνες περίπου ακόμα θα φέρει φοβίες και συγκρουσιακές καταστάσεις στον οικογενειακό χώρο κυρίως με τον σύντροφο.   Τα οικονομικά παίρνουν μπρος. Μην αγωνιάτε. Αποκτάτε πρόσβαση σε κάποια απόρρητη πληροφορία και θα προσπαθήσετε να κερδίσετε επαγγελματικά και οικονομικά από αυτή. Ίσως αφορά τοποθέτηση φίλου ή γνωστού σε πόστο πολιτικό ή διοικητικό και θα θελήσετε να τον προσεταιριστείτε πρώτοι.