Τηλεοπτική λάμψη στην Κηφισιά

cosmote

Με την cosmote οι κάτοικοι της Κηφισιάς τα βάζουν συχνά, κυρίως για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, που είχαν και ίσως έχουν την τάση να ξεφυτρώνουν σε διάφορα σημεία, προβληματίζοντάς τους για τις συνέπειες.

Αυτή τη φορά όμως δεν είναι κάποια κεραία που προβληματίζει αλλά το γεγονός ότι η Cosmote ΤV μετακομίζει από το κέντρο της Αθήνας, στα κτίρια που φιλοξενούσαν τις υπηρεσίες του Χρυσού Οδηγού, στη Νέα Κηφισιά, επί της οδού Ερυμάνθου και Αγραύλης.  Η διαμαρτυρία ήρθε με τη μορφή καταγγελίας στο Δημοτικό Συμβούλιο    της 7ης Μαρτίου.

Οι κάτοικοι θεωρούν ότι μόλις ξεκινήσουν να καταφτάνουν στην περιοχή 300 με 400 υπάλληλοι, θα καταλάβουν όλους τους διαθέσιμους και μη χώρους για παρκάρισμα. Αυτό σε συνδυασμό με την εταιρία SIΝGULAR, που απασχολεί και αυτή πολλούς υπαλλήλους και βρίσκεται επί της Ερυμάνθου από την πλευρά των Αδαμών, θεωρούν ότι τους θέτει σε κατάσταση πολιορκίας.  Θεωρούν ότι δεν θα τολμούν να γυρίσουν σπίτι τους πριν γυρίσουν στα δικά τους οι υπάλληλοι της Cosmote.  Αν μάλιστα λάβουμε υπόψιν μας ότι η επιχείρηση λογικά δουλεύει σε 24ωρη βάση,  τότε το πρόβλημα επεκτείνεται όλο το 24ωρο και τις γιορτές.singular

Αυτή είναι η μία ανάγνωση της μετακόμισης της επιχείρησης από το κέντρο της Αθήνας στην Κηφισιά. Η άλλη είναι ότι η πόλη αποχτάει περισσότερη λάμψη. Μετά την εγκατάσταση του τηλεοπτικού σταθμού Star έρχεται και η Cosmote TV.  Το τηλεοπτικό τοπίο, παραδοσιακό και συνδρομητικό, αποχτάει έδρα στην Κηφισιά. Θα έχουμε τα κανάλια στα πόδια μας. Θα μπορούμε να διεκδικήσουμε μια θέση, λόγω εντοπιότητας. Έστω κι αν δεν μετράει στον ιδιωτικό τομέα, όλες οι επιχειρήσεις προτιμούν να μη φτάνουν ξεθεωμένοι από τη μετακίνησή τους οι εργαζόμενοι στο γραφείο.

Επίσης το πέρασμα  αρκετών ανθρώπων καθημερινά από την πόλη, ίσως οδηγήσει σε αναζωογόνηση της πεσμένης αγοράς. Όλο και κάποιο κατάστημα μπορεί να σωθεί.