Ωροσκόπιο

αστρολογία

 Γράφει η Ρένα Σιλέλη

Μέχρι 18/9/2016 θα μπούμε σε περίοδο εκλογών. Γι αυτό οι ασχολούμενοι με την πολιτική, κυρίως Κριοί, Υδροχόοι και Σκορπιοί ας προετοιμαστούν αναλόγως. Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα που θα τις προκαλέσει, ούτε το ΔΝΤ, ούτε τα τραπεζικά συστήματα.
Το θέμα που θα προκαλέσει τις εκλογές είναι πολύ σοβαρότερο και θα έχει να κάνει με πολεμικό θερμό ή έστω χλιαρό επεισόδιο. Δεν μιλάμε για παραίτηση κυβέρνησης. Μιλάμε για κυριολεκτική πτώση και όχι στα μαλακά.

Κριός: Τυχερή περίοδος για εσάς. Τα ηρωικά παιδιά αυτού του ζωδίου θα λάμψουν. Με ελάχιστα προβλήματα και φυσικά έχοντας μάθει να τα θεωρούν όλα εύκολα συχνά γίνονται αυταρχικοί και νομίζουν ότι τα δικαιούνται όλα. Εδώ και δύο μήνες έχουν μπει σε μια περίοδο όπου σκέφτονται να κινήσουν θέματα σπουδών, ταξιδιών και πολιτικής. Οι ασχολούμενοι ειδικά με την πολιτική από 20/5/2016 και για ένα χρόνο ευνοούνται εξαιρετικά. Πλεύσατε αναλόγως.

Ταύρος: Σίγουρα και εσείς θα ταξιδέψετε και στο εξωτερικό, αλλά και το εσωτερικό θα τραβήξει την προσοχή σας για μικρές μετακινήσεις. Κάποια πτυχία ή σταματημένες σπουδές ξαναρχίζουν. Σίγουρο και ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μάλλον για αντιγραφή ιδεών ή έμπνευσης για κάτι άλλο που έχετε στο μυαλό σας εδώ και καιρό. Η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι 24/5/2016 σας δίνει και χρήματα και εσωτερική ηρεμία και αγορά όμορφων πραγμάτων για το σπιτικό σας.

Δίδυμοι: Μεγάλη εύνοια στα περιουσιακά ζητήματα. Κάποιο σπίτι σάς πέφτει, προφανώς σάς χαρίζεται από κάποιον οικείο. Βέβαια κάποια προβλήματα με το νόμο και το κράτος δεν θα λείψουν για ένα διάστημα 8 μηνών ακόμα. Προβλήματα με την κρατική εξουσία θα έχετε συχνά. Είστε όμως τόσο τυχεροί που σχεδόν δεν θα σας αγγίξει.

Καρκίνος: Σε αυτή την περίοδο υπάρχει μια γυναίκα στη ζωή σας που σας σκέφτεται αρκετά αλλά φαίνεται να μη θέλει να προχωρήσει σε παροχή κάποιας περιουσίας που σας έχει υποσχεθεί. Η πίεση θα συνεχισθεί ιδίως μετά τις 30/9/2016.Φαίνεται ότι τελικά θα διακόψει μαζί σας προφανώς για να αποφύγει την όποια παροχή.

Λέων: Σας ενδιαφέρει μεν μια σχέση και κόπτεσθε γι’ αυτήν αλλά για γάμο δεν σκέπτεστε ακόμα και αυτό φαίνεται να την διαλύει σε λίγο ειδικά αν είστε γεννημένοι από 13 – 20/8. Γίνεστε δισυπόστατοι στο σημείο αυτό. «Σε θέλω μεν αλλά δεν ξέρω αν σε θέλω έως γάμου δε». Ξεκαθαρίστε μέσα σας τι θέλετε αλλιώς σας βλέπω μόνους.

Παρθένος: Θέματα υγείας δεν διακρίνω επί της παρούσης εκτός από τους πονοκεφάλους, που θα οφείλονται ως επί το πλείστον στο άγχος και το φόβο για θέματα εργασίας. Μην ανησυχείτε. Η δουλειά σας δεν κινδυνεύει και μάλλον πολλοί Παρθένοι αυτό το διάστημα ανέρχονται επαγγελματικά. Προσοχή στο γαστρεντερολογικό σας.

Ζυγός: Θέματα υγείας θα κληθείτε να επιλύσετε που θα έχουν σχέση με το ουροποιητικό σας και το αυχενικό. Αργότερα θα έχετε ένα πρόβλημα και με κιρσούς, ραγάδες, φλεβίτες. Ειδικά στις 13, 14, 15 και 16/5/2016 είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάποια συνεργασία πέραν των σπουδών που έχετε κάνει, φαίνεται να ξεκινάει στον επαγγελματικό χώρο.

Σκορπιός: Ένα περιουσιακό που έχει σαν θεμέλιο λίθο έναν από τους δύο γονείς. Αφορά κάποιο μαγαζί κοντά σε θάλασσα και ίσως χρησιμοποιηθεί σαν μπαρ ή άλλο κέντρο διασκέδασης. Οι Σκορπιοί είναι γεννημένοι ή στο 10ημερο του Σκορπιού, ή στο 10ήμερο του φιδιού, ή στο 10ήμερο του Αετού. Και τα 3 αυτά στοιχεία έχουν να κάνουν με το χρήμα, όπου οι Σκορπιοί το έχουν πάντα άφθονο.

Τοξότης: Εσείς έχετε μια δική σας λογική για το χρήμα και όλες σας οι κινήσεις περικλείουν τον υπολογισμό και την παγωμένη αδιαφορία. Είσθε ευγενικοί μεν αλλά ξέρετε καλά το συμφέρον σας. Απόδειξη ότι όσο μεγαλώνετε παρόλο που έχετε πολλούς φίλους δεν δανείζετε. Είσθε αποφασισμένοι να δώσετε στοιχεία από τον εαυτό σας, συμβουλές και βοήθεια σε είδος αλλά δύσκολα δανείζετε χρήματα. Γενικά αυτή η περίοδος είναι καλή για εισροή χρήματος. Εκμεταλλευτείτε την.

Αιγόκερως: Μια επιχείρηση θα στεφθεί με επιτυχία, με τη βοήθεια των γονιών βεβαίως ή άλλων οικείων συγγενών. Η επιχείρηση αυτή θα ανοίξει φέτος, θα προχωρήσει για 20 μήνες και το 2017 θα αποδώσει και θα βγάλει αρκετά χρήματα. Το χρήμα πάντα θα πηγαίνει προς την επιχείρηση αυτή. Θα το έλκει σαν μαγνήτης. Καταλήγετε εύπορος, ανεξάρτητα με την ηλικία σας.

Υδροχόος: Και εσείς οδεύετε προς τη δημιουργία μιας επιχείρησης. Ναυλώσεις, γραφεία ταξιδιών, εισιτήρια κλπ. Πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και τον Ιούνιο και τον Οκτώβρη 2016. Μια συνεργασία ή συνεταιρισμός, θα περιλαμβάνει πολλές βίαιες καταστάσεις. Να είστε προσεχτικοί στην επιλογή του συνεργάτη. Γενικά όλοι οι Υδροχόοι κάνουν στροφή 180 μοιρών στην επαγγελματική τους πορεία.

Ιχθύες: Επιτέλους ο Δίας σε ορθή πορεία, θα δώσει όσα ξέχασε τους προηγούμενους μήνες. Τολμήστε και θα δείτε να πραγματοποιούνται όλα σας τα όνειρα. Οι περισσότεροι Ιχθύες αγωνίστηκαν στη ζωή τους και πάλεψαν για μια καλύτερη ζωή. Τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσουν τους κόπους τους. Το διάστημα αυτό μέχρι και 9/9/2016 θα φέρει καλή υγεία, ευκαιρίες για χαρά και καλές σχέσεις με την οικογένεια. Τα επαγγελματικά τα δικά σας ή της οικογένειάς σας σε ανοδική πορεία.