Αλληλεγγύη στους σεισμοπαθείς από την Oμοσπονδία Inner Wheel Eλλάδος

inner-wheel1
Την Διοικητή Ελένη Γιαννιδάκη μαζί με την Πρόεδρο του Ομίλου Θεσσαλονίκης Χρυσάνθη Μπέτου-Λάλου, υποδέχτηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Χρήστος Κολομπάτσιος και η Αντιδήμαρχος Ελασσόνας Ευφροσύνη Σκρέττα-Καρκαβανίδου

Γράφει η Μάρθα Φωτοπούλου

Πρόσφατα η Ομοσπονδία Ιnner Wheel Eλλάδος πραγματοποίησε μια πανομιλική κίνηση για την προσφορά αλληλεγγύης στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας με εξαιρετικά αποτελέσματα.   Την προσπάθεια στήριξαν πολλοί Ομιλοι και ο Ομιλος Inner Wheel Kηφισιάς με επικεφαλής την πρόεδρό του Ελένη Παναγιώτου.  Οι υπόλοιποι  Ομιλοι είναι οι εξής :  Αθηνών-Βορρά, Αγρινίου, Βέροιας, Βόλου, Γλυφάδας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας,  Πανοράματος, Πάτρα-Europea, Πάτρας-Ρίου, Ρόδου, Σύρου, Χαλανδρίου.

Από το ποσό που συγκεντρώθηκε, 2.850 ευρώ, αγοράστηκαν 10 ράντζα με στρώματα, κουβέρτες, 500 λίτρα ελαιόλαδο, αλουμινόχαρτο για περιτύλιγμα του πρωϊνού συσσιτίου όπως και πλαστικά κουτάκια για το συσσίτιο.  Επίσης από τον Ομιλο Θεσσαλονίκης επιπροσθέτως προσφέρθηκαν άλλα 24 ράντζα και παπλώματα.  Παράλληλα συγκεντρώθηκαν από χορηγίες παιδικός ρουχισμός τοποθετημένος σε υφασμάτινες τσάντες με το έμβλημα του Inner Wheel, γυναικείες μπλούζες, λευκά είδη, παπλώματα, μπουφάν και παλτά.  Από την Εταιρεία ΦΑΜΑ  της Σίνδου προσφέρθηκαν 30 λίτρα σπορέλαιου και 3 βαρελάκια μαργαρίνη.  Επίσης από τον Πύργο Ηλείας προσφέρθηκαν 3 μεγάλα δοχεία με ελαιόλαδο.  Όλα  τα προϊόντα έφεραν αυτοκόλλητη ετικέτα με τα ονόματα των Ομίλων και το σήμα του Inner Wheel.

inner-wheel-paketa
Η προσφορά μας παραδόθηκε στην Περιφέρεια Λάρισας για το Δήμο Τυρνάβου και στο Δήμο Ελασσόνας

Ο Ομιλος Inner Wheel Kηφισιάς ιδρύθηκε στις 23 Μαϊου 1995, ημέρα επίδοσης της Χάρτας στο Crystal Palace στην Εκάλη από την Διοικητή της 247 Περιφέρειας Βιβής Στυλιανίδου στην Ιδρυτική Πρόεδρο του Ομίλου Ελλη Ηλιάδη.

Φωτογραφίες:

Η προσφορά μας παραδόθηκε στην Περιφέρεια Λάρισας για το Δήμο Τυρνάβου και στο Δήμο Ελασσόνας.

Την Διοικητή Ελένη Γιαννιδάκη μαζί με την Πρόεδρο του Ομίλου Θεσσαλονίκης Χρυσάνθη Μπέτου-Λάλου, υποδέχτηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Χρήστος Κολομπάτσιος και η Αντιδήμαρχος Ελασσόνας Ευφροσύνη Σκρέττα-Καρκαβανίδου