Βασιλόπιτα των Φίλων Μουσικής … και άλλα παραμύθια

frantsesko-pita1

Μια όμορφη έκπληξη επεφύλαξε ο σύλλογος των φίλων της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισίας, το απόγευμα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου. Στο όμορφο και φιλόξενο κηφισιώτικο ζαχαροπλαστείο του Βάρσου, στην Κασσαβέτη, κάλεσε τους φίλους του συλλόγου στην κοπή της βασιλόπιτας, με τη συνοδεία ενός παραμυθιού ή καλύτερα πολλών παραμυθιών.

Ο Δημήτρης Προύσαparamythas1λης συνιδρυτικό μέλος της ΑΜΚΕ «Παραμύθια και μύθοι στου Κενταύρου την ράχη» με την συνοδεία στην κιθάρα του Φίλιππου Πλακιά διασκέδασαν τους καλεσμένους με τις όμορφες ιστορίες τους.

 

 

Ο Γιώργος Βάρσος συνιδιοκτήτης του ομώνυμου ζαχαροπλαστείου,  ήταν χορηγός της πεντανόστιμης βασιλόπιτας  και τα φλουριά από το κατάστημα “Νανά” και φυσικά ο Φραντσέσκο Βιανέλλο, ήταν ο παρουσιαστής της βραδιάς.

pita-varsos1avarakis1

 

 

 

 

 

Στην αρχή ο περίφημος Άκης Αβαράκης με την μαγική του φυσαρμόνικα, έδωσε μια διαφορετική νότα στην βραδιά.

Παρόντες εκτός από τα μέλη του συλλόγου και ο αντιδήμαρχος Σταύρος Ζαπάντης μαζί με την πρόεδρο του Βικέλα Νίνα Βλάχου, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση αλλά και πρόεδροι συλλόγων όπως ο σύλλογος Πολιτείας με την Λάουρα Αλιπράντη Μαράτου ο σύλλογος Κεφαλαρίου, με την Σταυρούλα Κουλουριώτη, ο Μάρκος Μάστρακας από το Άστυ Αιγυπτιωτών, με τα μέλη τους. laoyra-nina1