El Centro – Σύγχρονο Ισπανικό πολιτιστικό κέντρο στην Κηφισιά

elcentro-puerta1

Ένα ανακαινισμένο διατηρητέο τριόροφο κτίριο με κήπο δίπλα στο  Άλσος της Κηφισιάς, φιλοξενεί έναν σύγχρονο πολιτιστικό χώρο για την διάδοση της Ισπανικής γλώσσας και κουλτούρας. Ένας καλαίσθητος  και minimal  χώρος, με μεσογειακό χαρακτήρα και  ισπανικά στοιχεία διακόσμησης.

anademiguelΔιευθύντρια του κέντρου είναι η Ana de Miguel, γεννημένη στη Μαδρίτη αλλά ζει στην Αθήνα εδώ και  14 χρόνια με τον  Έλληνα σύζυγό της και τα παιδιά της. Αγαπώντας την Ελλάδα και έχοντας διαπιστώσει  την ευκολία των Ελλήνων να μαθαίνουν την Ισπανική γλώσσα, θέλησε  να δημιουργήσει ένα κέντρο αφιερωμένο στον Ισπανόφωνο  πολιτισμό.

Το El Centro πέρα από εκμάθηση  Ισπανικών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με Ισπανόφωνους  δασκάλους, είναι ένας πολυχώρος που στοχεύει στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων  με κύριο άξονα την  κουλτούρα όλων των ισπανόφωνων χωρών.

Μουσικές, γαστρονομικές, οινολογικές βραδιές, συνέδρια, ομιλίες, εκθέσεις και σεμινάρια θα διεξάγονται καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου καθώς προσφέρεται και η δυνατότητα ενοικίασης των χώρων του Κέντρου.

Στο δεύτερο όροφο λειτουργούν βιβλιοθήκες ενηλίκων και παιδιών με πάνω από 2000 βιβλία.

Για τους λάτρεις του χορού, το Εl Centro προσφέρει μαθήματα tango, flamenco, tumbao  από δασκάλους της Αργεντινής και Ισπανίας.

Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το πακέτο δραστηριοτήτων που θα επιλέξει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος ενώ ισχύουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις για τα εγγεγραμμένα μέλη.

ElCentro_Logo1

ΟΙ δραστηριότητες μας έχουν ήδη ξεκινήσει και σας περιμένουμε.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας: www. elcentro.gr

Ώρες γραμματείας: Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00

Διεύθυνση:  Αδριανού 18, Κηφισιά 14561

τηλ:  2169390272

 instagram & facebook: elcentrokifisia