Ελεύθεροι οι περισσότεροι δρόμοι στην Κηφισιά

naypliou1
Ναυπλίου

Μια μεγάλη βόλτα κάναμε στην περιοχή των Αδαμών, τη Νέα Κηφισιά αλλά και του Κεφαλαρίου και διαπιστώσαμε στις 11.00 πμ ότι οι δρόμοι είναι πλέον ανοικτοί και χωρίς πρόβλημα ολισθηρότητας. Έχει παίξει ρόλο και η υποχώρηση της Βαρβάρας αλλά και η χθεσινή ηλιοφάνεια που την εξασθένησε. Βέβαια όπως ανήρτησε σε προσωπικό του λογαριασμό και ο Δήμαρχός μας Γιώργος Θωμάκος, οι Υπηρεσίες του Δήμου έχουν ήδη ρίξει πάνω από 300 τόνους αλάτι στους δρόμους της πόλης εδώ και δύο μέρες.

homakos-xioni

Ο Γιώργος Θωμάκος με τον Νικήτα Κόκκαλη αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, μαζί με εργαζόμενους του Δήμου

trikoupi-pontou1
Χ.Τρικούπη και Πόντου
trikoupi-deligianni1
Χ.Τρικούπη ακι Δεληγιάννη
peloponisou1
Πελοποννήσου
mpakogianni1
Μπακογιάννη
yra-tatoiou1
Λύρα Τατοΐου

Επίσης από τα Κοινωνικά Μέσα  μάθαμε πως αυτές τις δύο μέρες η Πολιτική Προστασία και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς δίπλα σε συμπολίτες μας που χρειάστηκαν τη βοήθεια μας στη διάρκεια της κακοκαιρίας.

 

 

 

Συγκεκριμένα σε 20 περιπτώσεις η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς χρειάστηκε να συνδράμει προκειμένου συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες να μπορέσουν να μεταφερθούν σε Νοσοκομεία ή σε προγραμματισμένα ιατρικά ραντεβού.

Επιπλέον σε 4 περιπτώσεις η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου παρείχε φαρμακευτική και νοσηλευτική βοήθεια.

 

 

 

Τέλος η κουζίνα των Παιδικών Σταθμών αυτές τις δύσκολες μέρες προετοιάζει ζεστά γευματα για συνανρθώπους μας που έχουν ανάγκη αλλά και για τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες και βρίσκονται έξω στα μηχανήματα.