Ημερίδα για την Ασφάλεια του Διαδικτύου από τον Κηφισσό

mixalitsis1
Ο Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης η Γρουτζίδου Μαρία και ο Δρ. Τσώλης Νικόλαος

Την Κυριακή το πρωί  7 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική Ημερίδα με θέμα “Ασφαλές Διαδίκτυο και Κίνδυνοι Διαδικτύου” στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Λυκείου Κηφισιάς από τον Πολιτιστικό και Εξωραιστικό Σύλλογο «Ο ΚΗΦΙΣΣΟΣ», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς.

Όμιλητές  στην ημερίδα ήταν η κα Γρουτζίδου Μαρία, Αστυνόμος Β’ της Δ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με θέμα “Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο” Δρ. Τσώλης Νικόλαος από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και μεταπτυχιακός Καθηγητής στο ΕΚΠΑ και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με θέμα “Διαδίκτυο και κίνδυνοι”.

apostolou

Ο Θεοχάρης Αποστόλου στο βήμα

Τον συντονισμό της συζήτηση είχε ο Μιχαλίτσης Κωνσταντίνος, Δ/ντης στην ΗΔΙΚΑ (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης) και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου «Ο ΚΗΦΙΣΣΟΣ».

Την ημερίδα προλόγισαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Ο ΚΗΦΙΣΣΟΣ” Αποστόλου Θεοχάρης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παυλόγλου Γεώργιος.

pauloglou1
Ο κ. Παύλογλου στο βήμα

Ακολούθησε συζήτηση με πολλές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους μαθητές, κατοίκους και μέλη του συλλόγου και απαντήθηκαν από το πάνελ των καλεσμένων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Θωμάκος Γεώργιος.

Κατά την εκδήλωση μοιράστηκε ενδιαφέρον υλικό που διατέθηκε από την Δ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.