Οι εγγραφές ξεκίνησαν για το Summer camp του MELINA’S Kindergarten και του ISA campus

summer camp1a

 

Καλοκαιρινά Προγράμματα 2023

MELINA’S Kindergarten:  19 Ιουνίου – 21Ιουλίου

ISA campus: 26 Ιουνίου– 21 Ιουλίου

Η καθημερινή διάρκεια του προγράμματος είναι : 9:00 π.μ – 2:30 μ.μ.summer1

Περιγραφή Καλοκαιρινού Προγράμματος MELINA'S Kindergarten

Το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα του  MELINA’S Kindergarten παρέχει μια υπέροχη ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 5 ετών να περάσουν πέντε εβδομάδες* διασκεδάζοντας αλλά και να έχουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Οι μαθητές όχι μόνο διασκεδάζουν μαθαίνοντας μαζί με τους φίλους τους, αλλά επωφελούνται επίσης από αυτή τη μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουν μερικούς νέους φίλους, πριν ξεκινήσουν το σχολείο τον Σεπτέμβριο.

isa-pisina1Το πρόγραμμά περιλαμβάνει εκμάθηση αγγλικών για παιδιά που έχουν ως μητρική τους γλώσσα τα αγγλικά αλλά και αυτά που δεν την έχουν, τέχνες και χειροτεχνίες, μουσική, θαλάσσιες δραστηριότητες και μαγειρική. Μια ενθουσιώδης ομάδα καθηγητών, προερχόμενη από το σχολείο, έχει δημιουργήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα, σε ένα εμπνευσμένο και ασφαλές περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος έχουν προγραμματιστεί θεματικές ημέρες. Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, τα παιδιά περνούν λίγο χρόνο στην κουζίνα του Νηπιαγωγείου μας όπου έχουν την ευκαιρία να «μαγειρέψουν». isa-ayli1Τις Τετάρτες γίνονται οι “πολύχρωμες” ημέρες. Εκείνες τις μέρες, ενθαρρύνονται οι μαθητές να φορέσουν κάτι κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλε ή πορτοκαλί ανάλογα με την εβδομάδα ή ακόμα και να φέρουν κάτι από το σπίτι αυτού του χρώματος.

 

*Πρόγραμμα πέντε εβδομάδων για:

  • Nursery
  • Junior Pre-Kindergarten
  • Pre-Kindergarten & Kindergarten

 

 Περιγραφή Καλοκαιρινού Προγράμματος ISA campus

summer programme1Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ISA campus είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε τα  παιδιά που το παρακολουθούν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους μέσα από δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, σε ένα αγγλόφωνο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον.

Διαρκεί από τις 26 Ιουνίου έως τις 21 Ιουλίου 2023

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα παρέχει μαθήματα αγγλικών για όλα τα επίπεδα μέσα σε μικρές ομάδες μαθητών με την καθοδήγηση πεπειραμένων εκπαιδευτικών.

Οι δραστηριότητές περιλαμβάνουν αθλήματα, παιχνίδια, καλλιτεχνικά – κατασκευές, χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς επίσης και συχνές εκδρομές.

isa-podosfairo1Έτσι το ISA παρέχει στα παιδιά μια αξέχαστη θερινή εμπειρία που ισορροπεί την εκμάθηση με τον ελεύθερο χρόνο και το κέρδος της απόκτησης των γλωσσικών δεξιοτήτων. Τα παιδιά έρχονται στο σχολείο την καλοκαιρινή περίοδο όχι για μάθημα, αλλά για διασκέδαση και δημιουργική απασχόληση αλλάζοντας την αντίληψη που έχουν έως σήμερα για τον χώρο του σχολείου και της τάξης.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 6205001 κα. Χέλγκα Μπάρρυ (hbarry@isa.edu.gr)  & στο 210 6233888 κα. Δέσποινα Αδαμοπούλου (dadamopoulou@isa.edu.gr).

summer camp 1

MELINA’S KINDERGARTEN                              INTERNATIONAL SCHOOL OF ATHENS

FCB: Melina’s Kindergarten                                 FCB: ISA International School of Athens

INSTA: MelinasKindergarten                                INSTA: isa_school_of_athens