Καλορίζικοι Μάκη και Νικολέττα

agapimenoi1
Στον όμορφο περίβολο της Παναγίας της Χελιδονούς

Την καλύτερη παράστασή της ζωής του έδωσε ο Μάκης Πατέλης το βράδυ της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου στο παρεκκλήσι της Παναγίας Χελιδονούς με συμπρωταγωνίστρια την εκλεκτή της καρδιάς του Νικολέττα Μελέτη.

Μια παράσταση που θα κρατήσει μια ολόκληρη ζωή, με υγεία και ευτυχία!

sergios
Ο πατέρας Σέργιος με τους νεονυμφους και τις κουμπάρες

Ο πατέρας Σέργιος Βαρέλιας τέλεσε το μυστήριο του γάμου και μίλησε πολύ όμορφα στους νεόνυμφους  κάνοντας αναφορά στην ιερότητα του χώρου που έγινε ο γάμος. Ο αρχιμανδρίτης προϊστάμενος της Αγίας Τριάδας, στην οποία υπάγεται η Παναγία Χελιδονού είπε πως το ξωκκλήσι εικάζεται ότι κτίστηκε στα 1570 μ.Χ και ήταν μέρος γυναικείας και αργότερα αντρικής  μονής που καταστράφηκε από τους Οθωμανούς. Πράγματι ο χώρος που βρίσκεται το εκκλησάκι και η σπηλιά στην οποία είναι κτισμένο σου προκαλεί δέος και συγκίνηση.

isaias1
Ησαΐα χόρευε

Αυτό το ιερό μέρος διάλεξαν ο Μάκης και η Νικολέτα για να ξεκινήσουν την κοινή ζωή τους και είμαστε πολύ τυχεροί που τους συντροφέψαμε στο ταξίδι του γάμου τους.

Οι γονείς των νεόνυμφων και τα αδέλφια τους μαζί με τις κουμπάρες την Ρένια Σπήλιου και την Θεοδώρα Σκούρα, αγαπημένες φίλες του ζευγαριού, στάθηκαν δίπλα τους με μεγάλη ευτυχία την οποία εκδήλωναν κάθε στιγμή κατά την τέλεση του μυστηρίου.

kalybwkas1
Ο γαμπρός με τον Δημήτρη Καλυβωκά και τον πατέρα του Μανώλη
filini1
Ο Γιώργος Θωμάκος με τον Γιώργο Φραντεσκάκη και την Ελένη Φιλίνη

 

Ανάμεσα στους πολλούς συγγενείς και τους φίλους των νεονύμφων διακρίναμε τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, τον μέντορα του Μάκη Πατέλη στο θέατρο Δημήτρη Καλυβωκά, την πρωταγωνίστρια του θεατρικού έργου που ανέβασε ο Μάκης τελευταία την Ελένη Φιλίνη μαζί με όλον τον θίασο και φυσικά τον σκηνοθέτη Γιώργο Φραντσεσκάκη που θα ήθελε να είχε σκηνοθετήσει το γάμο αλλά η ζωή τον ξεπέρασε.

Βίον ανθόσπαρτον να είστε πάντα ευτυχισμένοι!