Οι εργαζόμενοι του Δήμου καταγγέλουν…

mple-dimarxeio1

ΙΟΥΝΙΟΣ 2023

  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΑ
  • ΟΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
  • ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

 

                   Η συμπεριφορά είναι δείγμα αξιοπρέπειας και ηθικής

Καταγγέλλουμε για ακόμη μια φορά τον αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών, κο Αυλήτη ο οποίος εξακολουθεί  την γνωστή τακτική του της συκοφάντησης και των προσβολών σε μέλη του Σωματείου του Δήμου μας.

Πιο συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Μαϊου 2023 και ενώ το μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου Aλέκα Τριβέλλα είχε πάρει το λόγο για να ενημερώσει  το Σώμα ότι ο εν λόγω αντιδήμαρχος σε συνάντηση που είχε ορίσει την περασμένη Παρασκευή  5/5, κάλεσε τους υπαλλήλους της υπηρεσίας Δόμησης, οι οποίοι αρνούνται να παραλάβουν αρχείο υπηρεσιακών εγγράφων προς διεκπεραίωση διότι δεν ανήκει στην αρμοδιότητα τους και τους απείλησε με πειθαρχικές διώξεις και ΕΔΕ, αν δεν υπακούσουν.

Ο αντιδήμαρχος αρνήθηκε τo περιστατικό και αποκάλεσε ψεύτρα την Αλέκα Τριβέλλα μέλος του Δ.Σ. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Την κατηγόρησε  ότι παρακάλεσε τη Διοίκηση για την τακτοποίηση οικογενειακής της υπόθεσης, (μετάταξη ), γεγονός το οποίο, όπως όλοι γνωρίζουμε, αποτελεί τυπική και καθόλα νόμιμη διαδικασία στο Δημόσιο.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πολιτικές πεποιθήσεις της συναδέλφου , αναφορά που θίγει τα προσωπικά δεδομένα .

Σε συνέχεια της καταγγελίας, προέκυψε και δεύτερο κρούσμα απρεπούς συμπεριφοράς από αιρετό, πιο συγκεκριμένα του αντιδημάρχου καθαριότητας κου Κόκκαλη, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά σε υπάλληλο της διεύθυνσης καθαριότητας. Όταν κλήθηκε από το Σωματείο για να μας ενημερώσει για το περιστατικό ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει με την συνάντηση, δεν εμφανίστηκε  ποτέ.

Είναι ντροπιαστικό ότι τέτοιες συμπεριφορές πληθαίνουν ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Προφανώς δεν πρόκειται για τυχαία περιστατικά.  Αυτές οι συμπεριφορές ούτε μας πτοούν, ούτε μας φοβίζουν.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ  όλες αυτές τις εκφοβιστικές συμπεριφορές από την μεριά της Διοίκησης και ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ  ότι ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.

Ας καταλάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι  οι εργαζόμενοι  ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ  ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ !!!! Δεν σκύβουν το κεφάλι και αγωνίζονται πάντα  για τα δικαιώματα τους.

                                    Τα μέλη των  παρατάξεων του Δ.Σ.