Τελευταίο Αντίο στη Φανή Πάσσου

fani-passou1

Μετά τον Περικλή Καραγιαννάκη ακόμη μία κυρία, αυτή τη φορά, της Αυτοδιοίκησης έφυγε από κοντά μας, η Φανή Πάσσου, σε ηλικία 90 ετών.
Η εκλιπούσα αφού συνταξιοδοτήθηκε από τον Δήμο Κηφισιάς, στον οποίο υπηρέτησε χρόνια ως ληξίαρχος, ασχολήθηκε με τα κοινά, όπου και εκλέχτηκε πολλές τετραετίες δημοτική σύμβουλος. Μέλημα της η οργάνωση των ΚΑΠΗ ιδιαίτερα του Β’ ΚΑΠΉ Αλωνίων, του οποίου υπήρξε ιδρύτρια μαζί με έναν άλλο μεγάλο δημοτικό σύμβουλο τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καρρά. Μάλιστα με δική της πρωτοβουλία και με την προσωπική της γνωριμία με τον μεγάλο ευεργέτη του Δήμου Κηφισιάς Δημήτρη Γκίκα, δημιουργήθηκε το κτίριο που στεγάζει το ΚΑΠΗ, το πολυιατρείο και ο Παιδικός Σταθμός στη μνήμη της κόρης του Σοφίας.
Η εξόδιος ακολουθία της Φανής Πάσσου- Ντελ Τόρο θα γίνει στις 1.00 μμ του Σαββάτου 27 Μαΐου στο κοιμητήριο της Κηφισιάς, τον Άγιο Τρύφωνα.
Στα παιδιά της Γιώργο Ντελ Τόρο και τη Σάντυ Πατρινού Ντελ Τόρο , τα εγγόνια της και τους οικείους της, εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια της εφημερίδας μας.