To γλέντησαν Κηφισιώτικα

ΚΗΦΙΣΙΩΤΕΣ 1

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΝΑΚΑΣ

Κυριακή του Θωμά, ο Σύλλογος των Κηφισιωτών κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του σ’ ένα κηφισιώτικο αντάμωμα, σαν άλλες φορές. Πού; πάνω στον Άη Γιώργη, στο ρέμα του Κοκκιναρά, μέσα στην ανθισμένη φύση, στη μοναδική κοσμική ταβέρνα της περιοχής.κηφισιωτες 5

Αθρόα η συμμετοχή, έγκαιρη η προσέλευση και άριστα οργανωμένη η υποδοχή από την πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Βασιλική Τσαλαβούτα – Δούκα και τα μέλη του Δ.Σ.

Το μουσικό σχήμα με τους Αντώνη Γλυκό στην κιθάρα, τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο μπουζούκι και τον Κηφισιώτη Γιάννη Πολυχρόνη στο ακορντεόν, κράτησαν ανεβασμένο το κέφι της παρέας με νοσταλγικά και αξέχαστα τραγούδια.

Το φαγητό ελληνικό, παραδοσιακό. Αρνί σούβλας, κοκορέτσι, κόκκινα αυγά, κρασί και μπίρα, όσο ζητούσε η ψυχή σου.ΚΗΦΙΣΙΩΤΕΣ 4

Σύντομο το καλωσόρισμα της προέδρου, κ. Βασιλικής Τσαλαβούτα – Δούκα, που έδωσε το έναυσμα στους μουσικούς να ξεκινήσουν το τραγούδι, που άψογα απέδωσε ο Στέλιος Δούκας με σιγόντο του Γιάννη Πολυχρόνη.

Παρών και ο Δήμαρχος, κ. Γιώργος Θωμάκος, που τσούγκρισε το αυγό με γνωστούς και φίλους και φωτογραφήθηκε για χάρη των Κηφισιωτών.

ΚΗΦΙΣΙΩΤΕΣ 3Το κηφισιώτικο αντάμωμα τίμησε με την παρουσία του και ο επίτιμος πρόεδρος των Κηφισιωτών, κ. Νίκος Αρβανίτης, μετά της συζύγου του Μαίρης και ο Κηφισιώτης λυρικός καλλιτέχνης, βαρύτονος Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος με τη σύζυγό του.

Άλλο ένα άριστα οργανωμένο αντάμωμα των Κηφισιωτών, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν πάντα να ετοιμάζουν.