Η Κηφισιά, έντυπη ή ηλεκτρονική, πάντα θα σας δίνει τον λόγο

samprela

Λόγια που φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν

Η εφημερίδα Κηφισιά, είτε έντυπη, είτε ηλεκτρονική δίνει πάντα βήμα σε όποιους θα ήθελαν να μιλήσουν για την πόλη μας, να εκφράσουν ανησυχίες, ελπίδες, να μοιραστούν σκέψεις και απόψεις. Η λογοκρισία δεν ήταν ποτέ ανάμεσα στις ενέργειές μας.  Παρότι στις μέρες μας είναι της μόδας. Όλο και κάποιος δημοσιογράφος σύρεται στα δικαστήρια επειδή κάτι έγραψε.  Εφόσον λοιπόν τα κείμενα έχουν αναγνωστικό ενδιαφέρον, δεν χρησιμοποιούν προσβλητική γλώσσα και ύφος, είναι ευπρόσδεκτα να δημοσιευτούν. Το χιούμορ όχι μόνο είναι αποδεκτό αλλά και ευπρόσδεκτο.

Ανάμεσα στους συνεργάτες της εφημερίδας ο «Ποδηλάτης ο ανοιχτομάτης» με τάση να στηλιτεύει όλα τα κακώς κείμενα, όπως ο ίδιος τα βλέπει διατρέχοντας την πόλη με ή χωρίς ποδήλατο.  Άλλες φορές συμφωνούμε  μαζί του, άλλες όχι και τόσο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα λογοκρίνουμε τις απόψεις του, ότι θα τον εμποδίσουμε να τις εκφράσει, εφόσον τα κείμενά του είναι πάντα εντός των ορίων της ευπρέπειας, καλογραμμένα και με μια ισχυρή δόση χιούμορ.

Κι αν ειπώθηκε κατά πόσο είναι «φουσκωμένος»  ή «ξεφούσκωτος»  Ποδηλάτης αυτό ίσως να μην οφείλεται στο δικό του ποδήλατο αλλά στην κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

Περιμένοντας πάντα με χαρά να φιλοξενήσουμε τις απόψεις, τις σκέψεις, τις ανησυχίες  όσων νοιάζονται για την πόλη μας,

Γιάννης Γρηγοράκος