Ίδρυση νέας Λέσχης Lions Ekali Club Laura Bridgman

Σιγαλού.
Οι επιχειρηματίες Μαρί Λουίζ και Άννα Σολακιάν, η κΚατερίνα Βλαζάκη μαζί με τη συγγραφέα Ευρυδίκη Σιγαλού.

Ιδρυτική βραδιά για τη νέα Λέσχη Lions Ekali Club Laura Bridgman έγινε στο Politia Tennis Club, τη Κυριακή 21 Ιουνίου.

Βλαζάκη
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με την Πρόεδρο της Νέας Λέσχης Lions Ekali Club Laura Bridgman Κατερίνα Βλαζάκη

Μία εκδήλωση με διάχυτη τη διάθεση προσφοράς και αγάπης για τον συνάνθρωπο, το οποίο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς την έμπνευση και το όραμα της προέδρου, επιτυχημένης επιχειρηματίας στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών, Κατερίνας Βλαζάκη.

Κοτσαρίδης
Ο Διοικητής Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ κ. Κοτσαρίδης

Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για  την αγορά ρομποτικού μηχανήματος απολύμανσης χώρου για το Γ. Νοσοκομείο «Ελπίς».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι της Λέσχης, όπως ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, o Διοικητής του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α ΕΛΠΙΣ Ιωάννης Κοτσαρίδης, ο Νομικός σύμβουλος του νοσοκομείου Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, η πολιτευτής ΝΔ στον Βόρειο Τομέα Μαριάνθη Καφετζή, η Όλγα Παυλίδου – Κουτρουμπή Aναπληρώτρια Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ, ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς δικηγόρος Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Γεωργιόπουλος
Μαριάνθη Καφετζή Πολιτευτής ΝΔ στον Βόρειο Τομέα, o Πρόεδρος της ΤΟ ΝΔ Κηφισιάς Γεωργιόπουλος Διονύσης, o Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος και η Αναστασία Σούλτου

Ο επίσημος χορηγός της βραδιάς ήταν η Εταιρεία BCW group, ιδιοκτησία της προέδρου, με έδρα Greece, Cyprus, Bulgaria, Dubai με δραστηριότητες, Oil trading commodities, Brokerage shipbroking EPC ,Real Estate, Renewable Energy.