Δίμηνο αναταράξεων

zodiac_circle1

Οι δύο τελευταίοι μήνες του χρόνου πάντα φέρνουν μαζί τους μια μελαγχολία όταν κοιτάζουμε πίσω τους στόχους που θέσαμε, τις αποφάσεις που πήραμε και την πρόοδο που κάναμε, γιατί είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης να μην υπολογίζει τα διάφορα απρόβλεπτα που συνεχώς διαταράσσουν την ηρεμία της ζωής μας. Έτσι τέλος Οκτώβρη αποχαιρετά με τον Δία από τον Σκορπιό και μπαίνουμε σε μια άλλη περίοδο με τον Δία τυχερό στον Τοξότη. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες θα ευνοηθούν ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά. Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ως Λέοντας θα είναι τυχερός για 12 μήνες. Αν είναι έξυπνος θα πρέπει να κάνει εκλογές μέσα σε αυτό το διάστημα. Μετά το 14μηνο έχει να αντιμετωπίσει έναν Κρόνο στον Υδροχόο – Λέοντα που δεν θα είναι ότι καλύτερο γι’ αυτόν. Η Αφροδίτη ανάδρομη και όλο τον Δεκέμβρη στον Σκορπιό θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις με σκάνδαλα και ερωτικά και άλλου είδους οικονομικά, καθώς και κομματικά ζητήματα που θα βγαίνουν κάθε τόσο με μια φοβερή δυσοσμία οχετού. Θα υπάρξει και ένας σεισμός ή άλλου είδους ταρακούνημα από βόμβα ίσως. Γενικά η Αθήνα θα καεί ξανά το τελευταίο δίμηνο του χρόνου. Ο Άρης στον Υδροχόο όλο τον Οκτώβρη και τον μισό Νοέμβρη θα δημιουργήσει εμπόλεμη ζώνη στην Αθήνα, αλλά και γενικά η περίοδος αυτή είναι πολεμική για όλους. Τα σωματεία όλα θα πάρουν φωτιά στην κυριολεξία. Ένα θαλασσινό επεισόδιο, ίσως ναυάγιο, θα μας στενοχωρήσει στις το δεύτερο μισό του Νοέμβρη. Αυτή η 17η Νοέμβρη θα είναι εκρηκτική. Θα κάνουμε μέρες να τη συμμαζέψουμε την Αθήνα.

ΚΡΙΟΣ: Πολλές κοινωνικές επαφές θα φέρει για εσάς αυτή η περίοδος. Θα σας γίνει μια πρόταση ή θα θελήσετε από μόνοι σας να μπείτε σε κάποια πολιτική η φιλανθρωπική ομάδα. Θα έχετε ανάγκη τη δράση και την επανάσταση. Θα είσθε ένας διαμαρτυρόμενος άνθρωπος όλη αυτή την περίοδο και θα κυνηγάτε οικονομικά σκάνδαλα για να φωνάξετε ή να επαναστατήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα επαγγελματικά ζητήματα θα ευνοηθούν πάρα πολύ. Ο Ουρανός στον Ταύρο που μόλις μπήκε και θα μείνει εκεί για 7 χρόνια θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο και θα καταλύσει κάθε ίχνος συναισθηματισμού τόσο επικίνδυνου για τον Ταύρο που συχνά δεν κάνει πράγματα από λύπη και μόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μεγάλη εύνοια σε δικαστικής φύσεως ζητήματα κατ’ αρχήν. Κλείνετε υποθέσεις που εκκρεμούσαν. Ευνοούνται επίσης οι εξ αγχιστείας σχέσεις.  Κέρδη από συγγενείς. Ο Δίας στον Τοξότη από 7/11/2018 ευνοεί κέρδη και μάλιστα από την οικογένεια, πιθανή κληρονομιά από συγγενή. Καλή υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Κάτι περιέρχεται στα χέρια σας από τρίτους. Μάλιστα έρχεται στη κυριολεξία τόσο ουρανοκατέβατο που ούτε εσείς το πιστεύετε. Ίσως αφορά μία εύπορη γυναίκα συγγενή που τρέφει τρυφερά αισθήματα για εσάς. Ο πατέρας η άλλος άντρας ηλικιωμένος της οικογένειας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

ΛΕΩΝ: Θα αποκαταστήσετε σχέσεις που φαίνεται ότι είχατε απομακρύνει τα τελευταία χρόνια. Φίλοι θα έρθουν προς εσάς φορτωμένοι δώρα, προτάσεις εργασίας και αγάπη. Από 7/11/2018 και για 14 μήνες είστε ευνοημένοι από τον Δία στον Τοξότη. Κάποιοι κλονισμένοι γάμοι μπορεί να αναθεωρήσουν αποφάσεις χωρισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προβολή μεγάλη στον εργασιακό χώρο. Με τον οποιοδήποτε τρόπο ευνοείται  εργασία στην τηλεόραση, σε εφημερίδα.  Η υγεία επίσης ευνοείται αυτή την περίοδο. Εννοώ ότι κάποιες κολίτιδες που σας ταλαιπωρούσαν μάλλον αποφασίζουν να σας εγκαταλείψουν.

ΖΥΓΟΣ: Θα ταξιδέψετε και ένα δημιουργικό έργο σας που για κάποιο λόγω είχε καθυστερήσει να γίνει γνωστό φαίνεται ότι θα πάρει το δρόμο του αυτή τη χρονιά. Μια φήμη μικρή ή μεγάλη σας περιμένει. Τα ταξίδια επίσης για πολλούς από εσάς θα αυξηθούν και θα χαρίσουν τύχη και νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Δία τυχερό στον οίκο του χρήματος τι άλλο να περιμένετε. Λεφτά για ένα χρόνο θα έρχονται από όλα τα σημεία του ορίζοντα. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ανασυγκρότηση υποθέσεων που αφορούν σπίτι. Κάποια κληρονομιά προ των πυλών, από συγγενή μάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Δίας στον Τοξότη για 14 μήνες θα φέρει αρκετά χρήματα, επέκταση της εργασίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες και για τους υπαλλήλους όμως κάποια χρηματική εύνοια θα υπάρχει. Αλλαγές εργασίας στο πρόγραμμα, ίσως και φόρτος επιπλέον εργασίας, μπορεί να κουράσει, αλλά θα αποζημιώσει οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τυχεροί σε νομικά ζητήματα. Όσοι είστε στα δικαστήρια οι αποφάσεις θα είναι ΥΠΕΡ σας. Αν περιμένετε αποτελέσματα από ιατρικές εξετάσεις δικές σας ή συγγενών θα είναι καλές. Επίσης κάποιο ζωάκι ίσως μπει στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Κάποια μυστική επένδυση που είχατε κάνει αποδίδει θαυμάσια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ικανοποίηση πολλών στόχων είναι το νόημα αυτής της περιόδου. Τολμήστε το όνειρο τώρα και δεν θα χάσετε. Προσοχή σε μεσίτες ακινήτων που θα σας προσεγγίσουν με το δέλεαρ μιας αγοροπωλησίας. Ο θησαυρός θα είναι λίγο άνθραξ. Αυτό μπορεί να αφορά και κάποιον φίλο που θα έρθει φορτωμένος με ευκαιρίες προς πώληση.

ΙΧΘΥΕΣ: Σας φεύγει το άγχος και η νευρικότητα που σας φαρμάκωνε τη ζωή. Νομικές υποθέσεις που σας άγχωναν τελειώνουν. Κάποια δικαστήρια ίσως με τράπεζες σας αποζημιώνουν. Ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, σαν υπάλληλος η φιλία, σας αλλάζει και σας γεμίζει χαρά.