Τα άστρα τον Οκτώβρη

zygos1

Από τη ΡΕΝΑ ΣΙΛΕΛΗ (ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, Τηλέφωνο: 210 8070268, email: renasileli@yahoo.gr)

 

Από 23/9/2016 ο Ήλιος διέρχεται από το ζώδιο του Ζυγού και συμπορεύεται μαζί με το Δία που θα δώσει μία εξαιρετική τύχη στους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου.

Οι Ζυγοί είναι οι Δον Ζουάν του ζωδιακού. Κομψοί, καλλιτέχνες και νάρκισσοι. Ανίκανοι να ζήσουν μέσα σε ένα φτωχικό περιβάλλον. Σημαία τους η διπλωματία. Αγαπημένα τους χρώματα το γαλάζιο, το ανοιχτό πράσινο, το ροζ. Μέταλλό τους ο χαλκός, αγαπημένες πέτρες τους το σμαράγδι, η άκουα μαρίν, το ροζ κουάρτζ.

Για τις γυναίκες η φιλαρέσκεια είναι ακόμα μεγαλύτερη. Λατρεύουν τα λουλούδια, ειδικά αυτά που τους προσφέρονται από το αντίθετο φύλλο. Αγαπημένα λουλούδια τους τα ροζ τριαντάφυλλα, αρώματά τους και κολόνιες οι λουλουδάτες και κυρίως οι γλυκές, που έχουν σαν βάση το γιασεμί, τη γαρδένια, τη γαζία. Χρειάζονται το χρήμα απόλυτα για να μπορέσουν να στηρίξουν τη ζωή τους πάνω στην ομορφιά, που τόσο έχουν ανάγκη. Ένα φτωχικό περιβάλλον με υποχρεωτική οικονομία μπορεί να τους αρρωστήσει. Άντρες και γυναίκες. Φαντάζομαι ότι αυτή η κρίση τους έχει ισοπεδώσει.

Κριός: Μην αναβάλλετε ευχάριστα πράγματα του σήμερα με σκοπό την ικανοποίηση στο μακρινό αύριο. Γίνετε οπαδοί του αρχαίου έλληνα φιλοσόφου Διογένη και απολαύστε περισσότερο την απλή φυσική ομορφιά, παρά την αποταμίευση για το καλύτερο αύριο ή μεθαύριο. Βεβαίως κάντε έρωτα, ειδικά αυτή την περίοδο με τον Ουρανό επάνω σας σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Ο Δίας από το Ζυγό σιγά σιγά θα σας φέρνει όλο και πιο κοντά στους στόχους σας και πολλοί ανύπαντροι ή ανέραστοι Κριοί θα βρουν το ταίρι τους μέσα στο 2017.


Ταύρος: Κόψτε την ανθυγιεινή συνήθεια της αποταμίευσης με το μαχαίρι όσο οδυνηρό και να σας φαίνεται. Διατηρείστε την «πρωτόγονη αυθεντικότητά σας», γίνετε ξανά οι άνθρωποι της φύσης και σαν μικρά παιδιά χαρείτε τη χλόη και τον ήλιο. Ασχοληθείτε με τα άλογα που τόσο λατρεύετε και με το καλό φαγητό. Οι γωνίες του 2016 και 2017 δεν φέρνουν ανατροπές. Αντίθετα υπόσχονται κέρδη.


Δίδυμοι: Είναι καιρός να σταματήσετε να ζητάτε από τους άλλους και όλο να ψάχνετε απαντήσεις για όλα αυτά που σας συνέβησαν τελευταία. Οι καλές ημέρες θα διαρκέσουν τουλάχιστον 12 μήνες ακόμα και όσον αφορά τα οικονομικά σας. Αυτά μπορούμε να πούμε ότι θα συνεχίσουν να είναι σε ανθηρή κατάσταση και το 2017. Θα χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε συγγενείς και φίλους. Παραδόξως εγκαταλείπετε την αιώνια εφηβεία σας και γίνεστε πιο δοτικοί και ανθρώπινοι.


Καρκίνος: Χρησιμοποιείστε τη δημοτικότητά σας για να κερδίσετε πράγματα. Μην γκρινιάζετε. Η ευτυχία που συνεχώς αναζητάτε θα έρθει στην ώρα της και θα τη βρείτε ανάμεσα σε φίλους πρόθυμους να σας βοηθήσουν. Η συνήθως πολυδιάστατη προσωπικότητά σας, λίγο από τις 10/11 και μετά, θα κτυπήσει συναγερμό επικινδυνότητας. Λόγω του τετραγώνου Δία – Πλούτωνα.


Λέων: Διανύετε ένα διάστημα γεμάτο ευκαιρίες που επιβάλετε να τις εκμεταλλευτείτε κυρίως στην επαγγελματική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα πάρετε απόφαση για αλλαγή εργασίας. Η μετριότητα δεν είναι γραμμένη στη μοίρα σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας όλο αυτό το διάστημα. Εύνοια μεγάλη στα ερωτικά Πολλές αλλαγές και μετακινήσεις για θέματα εργασίας. Ίσως και αγορά μεταφορικού μέσου για πολλούς.


Παρθένος: Μία μεγάλη ευθύνη που λέγεται λήψη σοβαρών αποφάσεων αλλάζει την καθημερινότητά σας μέσα στον Οκτώβρη. Βρίσκεστε σαν να γεννηθήκατε μόλις τώρα. Θα νοιώσετε πως γεμίζετε ελπίδες και δημιουργικά σχέδια. Ειδικά από 9/10/16 πολλές καινούριες γνωριμίες σας προτείνουν νέα σχέδια και φαίνεται ότι κάποια από αυτά υλοποιούνται με επιτυχία. Μια πύλη σοφίας ανοίγει για εσάς τους Παρθένους, κατά τους Ινδιάνους της Ν. Αμερικής. Όλο το 2016 και 2017 αύξηση των οικονομικών πόρων.


Ζυγός: Συνεχίζετε την κούρσα της ζωής με επιτυχία. Από 10/10/16 κάπως θα νοιώσετε να παρεμποδίζεται η έμφυτη ανεξαρτησία σας. Πολλές υποχρεώσεις, στον οικογενειακό χώρο κυρίως, θα απαιτήσουν μία ιδιαίτερη φροντίδα από εσάς. Αφορά μια φροντίδα προς ηλικιωμένα άτομα. Σε συνδυασμό με μια εποχή που τα επαγγελματικά θα απαιτούν πολύ τρέξιμο εκ μέρους σας θα νιώσετε μια κόπωση, που από τον Νοέμβρη και μετά θα περάσει και όλα θα οδηγούν σε μιαν ευτυχία.


Σκορπιός: Θέματα που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία και το σπίτι σας γενικότερα θα δρομολογηθούν. Γενικά θα βρείτε τρόπο να διευθετήσετε οικογενειακές υποθέσεις. Πρόοδος θα σημειωθεί στην εργασία σας, μια προαγωγή σχεδόν βέβαιη. Θα έχετε επίσης την υποστήριξη ενός φίλου. Έρωτας από το παρελθόν για πολλούς από εσάς έρχεται να σας κάνει ξανά έφηβους.


Τοξότης: Καιρός να αφήσετε κατά μέρος την παθητική περίοδο όπου αδυνατούσατε να πάρετε αποφάσεις και να ελέγξετε τις σκέψεις σας. Χρειάζεσθε τη δράση τώρα πια. Από τους πλέον ευνοούμενους της περιόδου και γενικά όλης αυτής της χρονιάς μέχρι και το 2ο εξάμηνο του 2017. Επαναδρομολόγηση στόχων είναι στο πρόγραμμά σας. Ο Κρόνος θα φέρει όσες δυσκολίες χρειάζονται για να σας κρατά σε επαγρύπνηση.


Αιγόκερως: Έντονη παρουσία όπου κι αν βρίσκεσθε, δεν περνάτε απαρατήρητοι, κάποια ερωτική σχέση ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σας. Προς το τέλος του Οκτώβρη κάποια συνεργασία προτείνεται ή αρχίζει να αποδίδει. Πολύ καλό το οικονομικό σας επίπεδο. Το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα έστω και μακρινό δημιουργεί προβλήματα με ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας. Παππούδες κυρίως.


Υδροχόος: Εξακολουθείτε να είσθε οι κερδισμένοι του ζωδιακού. Ενισχύεσθε από τη συμπαντική συγκυρία σχεδόν όλο το μήνα. Κάποια ανανέωση στο σπίτι σάς γεμίζει ελπίδες και νέα όνειρα. Τα ερωτικά πάνε θαυμάσια, ακόμα και να χωρίσετε θα δείτε ότι ήταν τελικά για το καλό σας. Θα αντικαταστήσετε με επιτυχία που ούτε οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε. Πολλά ταξίδια και ίσως και στο εξωτερικό πολλοί από εσάς. Νίκες σε δικαστήρια όσοι έχετε υποθέσεις στον τομέα αυτό.


Ιχθύες: Η πύλη που άνοιξε στο σύμπαν στις 11 Σεπτέμβρη μέχρι 21/9 σας χαρίζει μια σοφία που χρόνια περιμένατε να αποκτήσετε, μια διόραση και μια ικανότητα ψυχολογίας των άλλων. Η κατανόηση για το συνάνθρωπο σάς γίνεται δεύτερη φύση. Νέες ιδέες σας βοηθούν σε καινούρια ξεκινήματα, και οικονομικά, παρά τις γενικότερες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο πλανήτης, φαίνεται ότι δεν θα είναι οι Ιχθύες αποδέκτες αυτών. Πολύ καλά τα οικονομικά όλο το 2016 και το 2017.