ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ & ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ

paraxena-panagi1

Διηγήσεις μιας ταξιδιώτισσας που της αρέσουν τα ταξιδιωτικά απρόβλεπτα και οι περιηγήσεις σε μακρινές χώρες … Ξεκίνησε από το νησί των αναμνήσεων την Κεφαλονιά και από το νησί των αισθήσεων την Πάρο… καταγράφοντας σε περιπετειώδη επεισόδια ή μικρές ιστορίες – την κουλτούρα του κάθε τόπου, όπου προβάλλει το παράξενο, το απρόβλεπτο μαζί με την περιγραφή του τοπίου…έφθασε στο Νέο Κόσμο, στον κόσμο της φαντασίας και της τεχνολογίας, Λας Βέγκας… περιπέτειες στα καζίνα… περιήγηση στο Χόλλιγουντ στις βίλες των αστέρων… περιπέτειες στο Σιάτλ στο βασίλειο της Microsoft και των αεροπλάνων Boeing

panagi1Μέχρι που έφθασε στην άκρη του κόσμου στην… Αλάσκα, από το Προύντο Μπέι  έως το Βαλντέζ  όπου έγινε η μεγάλη πετρελαιοκηλίδα. Είδε το Βόρειο Σέλας. Έτσι μπορεί ο καθένας να αναλογισθεί αν η φαντασία ξεπερνάει την πραγματικότητα  ή η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία!

Σε κάποια σελίδα θα βρείτε και τη δική της ανακάλυψη!


Εκδόσεις i-write, Ιστοσελίδαwww.iwrite.gr
Email: 
info@iwrite.gr
Τηλ.: 211012 6900

Σύντομο Βιογραφικό:

Η Πόπη Παναγή (είναι δημότης Κηφισιάς)  έχει σπουδάσει στην Αμερική στο Thomas Edison College στο New Jersey,  Κοινωνικές Επιστήμες.  Έχουν εκδοθεί δύο βιβλία της, το ένα στα Αγγλικά (A Journey to Crete), και το άλλο στα Ελληνικά  (Μυστικά Αντιγήρανσης).