Ένα δύσκολο καλοκαίρι

summerzodia1

Στις 16/7 η έκλειψη στον Αιγόκερω ταρακουνάει την Ελλάδα με κάποια σκληρά γεγονότα. Σεισμοί στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο. 18, 19, 20/7 δυσάρεστες καταστάσεις σε πολιτικό επίπεδο. Γενικά μέχρι και τις 17/8 τα πράγματα είναι δύσκολα και σίγουρα, όπως λέει και η παροιμία, η νέα κυβέρνηση θα έχει πολλά μαλλιά να «ξάνει». 4, 5, 6/8 είναι περίοδος που θα προβληματίσει αρκετά το νέο πρωθυπουργό.

Κριός: Nιώθετε αυτό το διάστημα ότι παραβιάζεται η προσωπικότητά σας από ενέργειες άλλων, κυρίως των παιδιών σας. Απαιτήσεις από οικείους που θα αφορούν μια αλλαγή τόπου.

Ταύρος: Iδανική στιγμή να αφήσετε πίσω σας πράγματα που δεν χρειάζεστε πια στη ζωή σας και να επανασυνδεθείτε με τις ανάγκες που πηγάζουν από βαθιά μέσα σας.
Δίδυμοι: Αυτόν τον μήνα δεν θα δείτε το ποτήρι μισογεμάτο, ως μόνιμα παραπονιάρηδες. Αξίζει να αισιοδοξείτε γιατί οι δυσκολίες πέρασαν και έχετε αρωγό τον αισιόδοξο Δία από απέναντι στον Τοξότη, να σας νοικοκυρεύει και να σας προστατεύει.
Καρκίνος: Μοναδικές και παράξενες γνωριμίες, οικονομική εύνοια και εκπληρώσεις παλιών επιθυμιών.

Λέων: Πολλές φιλίες θα κάνετε αυτό το διάστημα με φιλόδοξους και ισχυρούς ανθρώπους, αλλά θα υπάρχουν και πολλές διαφωνίες. Δέχεστε να ακούσετε τους πάντες αρκεί να συμφωνούν μαζί σας. Αυξημένη αγωνιστικότητα.

Παρθένος: Επιλέξετε τους σωστούς συνεργάτες και δώστε σοφές λύσεις που θα σας ανεβάσουν στον περίγυρο. Καταφέρνετε μία νίκη που ούτε εσείς θα πιστεύετε.

Ζυγός: Διατηρήστε τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς και κυρίως στα προσωπικά σας ζητήματα που ίσως τον τελευταίο καιρός να σας έχουν δημιουργήσει μεγάλο άγχος. Βελτίωση στα οικονομικά.

Σκορπιός: Ένας έρωτας σας κτυπά την πόρτα. Δικαίωμα στη χαρά και την ευδαιμονία. Απολαύστε τον χωρίς ενοχές.

Τοξότης: Ίσως βρεθείτε σε πεδία ανεξερεύνητα για εσάς μέχρι τώρα. Η απόρριψη που θα προκύψει στη διάρκεια της έκλειψης στον Αιγόκερω στις 16/7 είναι απλά αντίδραση στην απόφασή σας να πείτε όχι εκεί που μετράει.

Αιγόκερως: Παραμελείτε σύντροφο και οικογένεια για χάρη της εργασίας. Προσέξτε όσο καιρό βρίσκεται ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας τον θυμό σας.

Υδροχόος: Ασχολείστε με την εμφάνισή σας, και γενικά ο άνεμος της ανανέωσης που πνέει, θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε τη ζωή με μάτια πιο συμφεροντολογικά. Θετικές επιρροές με τα οικονομικά κυρίως σε πρώτο πλάνο.

Ιχθύες: Τα πράγματα κυλάνε ομαλά χωρίς εντάσεις και εξάρσεις. Μπαίνετε σε μια εποχή ανόδου και ξεκαθαρίσματος. Νέες προϋποθέσεις στον εργασιακό τομέα αυξάνουν την κοινωνική σας φήμη. Επαγγελματικά άλματα και νίκες.