Τα άστρα ευνοούν την Κηφισιά

hny2020a

Η ΡΕΝΑ ΣΙΛΕΛΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020

Eπί σειρά ετών η αστρολόγος Ρένα Σιλέλη προβλέπει μέσα από τις σελίδες της «Κηφισιάς» τα μελλούμενα και δυστυχώς έχει αρκετές φορές πέσει μέσα σε δυσάρεστα γεγονότα. Με το 2020 να είναι προ των θυρών μας έδωσε προβλέψεις για τη νέα χρονιά.

 Η πρόβλεψη του καιρού με σχετική ασφάλεια, μπορεί να αφορά ένα δεκαήμερο. Η αστρολογική πρόβλεψη σε τι διάστημα μπορεί να αναφέρεται;
Η πρόβλεψη του καιρού γίνεται με σχετική ασφάλεια και από την αστρολογία, αλλά για διάστημα μιας εβδομάδας το πολύ ενός δεκαημέρου. Αν δούμε το χάρτη ενός νεογέννητου ξέρουμε περίπου πού και πώς θα προχωρήσει στη ζωή του ο άνθρωπος αυτός. Λαμβάνοντας υπόψη την ελεύθερη βούληση που διαθέτουμε όλοι, κρατάμε κάποια επιφύλαξη στις προβλέψεις μας. Θρόνοι εγκαταλείφθηκαν για χάρη ενός έρωτα, επιχειρήσεις και πλοία ναυάγησαν χάριν ενός πάθους, που λέγεται χαρτοπαιξία, ποτό, κλπ. Η αστρολογία πρόβλεψε την καλή τύχη ως προς τα «αγαθά» αλλά το τιμόνι της ζωής του το κρατούσε πάντα ο ίδιος. Η αστρολογία έχει δυνατότητες και μεγάλες θα έλεγα, αλλά αφορούν ανθρώπους που έχουν «τσαγανό», ανθρώπους με όνειρα με φιλοδοξίες. Το «συν Αθηνά και χείρα κίνει» περικλείει τη μεγάλη αλήθεια. Και ελέχθη από ένα λαό μεταφυσικό, που έτρεχε στο Μαντείο πολύ εύκολα. Οι προβλέψεις όσον αφορά τον καιρό είναι ότι ο Χειμώνας αυτός θα έχει αυξομειώσεις που θα κουράσουν. Τον ήλιο και τις λιακάδες, θα τις διαδέχονται οι βοριάδες και οι βροχές. Για τους μανιώδεις του σκι η χρονιά δεν προσφέρεται. Δεν φέρνει πολλά χιόνια ο φετινός χειμώνας. Τον Φεβρουάριο θα έχουμε πολλές βροχές και πλημμύρες. Ο Μάρτης θα είναι φιλικός, ίσως συμπονεί και αυτός τον ταλαίπωρο Έλληνα που δεν φτάνει το βαλάντιό του να γεμίσει τη δεξαμενή πετρελαίου. Προς το τέλος του ο Μάρτης θα δώσει λίγα χιόνια. Δεν νομίζω να ικανοποιήσει τους σκιέρ. Λίγο θα είναι. Ο καιρός δεν θα μας απογοητεύσει. Πιστεύω στο «Και ο Θεός είναι Έλλην».

 Ποιο είναι το πιο σημαντικό γεγονός που βλέπετε για το 2020;
Το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς θα είναι το Ελληνοτουρκικό. Αυτό θα πάρει διαστάσεις ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ, και με την ελληνική νοοτροπία θα φτάσουμε να κρύβουμε τρόφιμα, φάρμακα, και γενικά θα δημιουργήσουμε τραγελαφικές καταστάσεις. Κάποιο τούρκικο αεροπλάνο θα πάθει ζημιά στον αέρα, και οι Τούρκοι θα ισχυρισθούν ότι εμείς θέλαμε να το καταρρίψουμε. Πιστεύω ότι στο σημείο αυτό κάτι κακό αρχίζει.
Το άλλο επίσης άσχημο είναι το εσωτερικό θέμα που θα φτάσουμε να παλεύουμε για νέες εκλογές. Αυτά τα δύο θα συμβούν μαζί. Ελληνοτουρκικό – αεροπλάνο, Ελληνοελληνικό –εκλογές, η προεόρτια εκλογών.

 Υπάρχει κάποια… κηφισιώτικη πρόβλεψη;
Στην Κηφισιά πάντως εμείς δεν θα βιώσουμε άσχημες καταστάσεις. Και η παρέλαση του Μάρτη θα είναι υπέροχη και θα πάρουμε συγχαρητήρια γιατί θα είναι καλύτερη από άλλες χρονιές. Ο Δήμαρχος θα δεχθεί συγχαρητήρια για κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρει, και θα βοηθηθεί κόσμος από αυτές. Αφορά την ίδρυση κάποιου κοινωφελούς ιδρύματος.

 Ποια ζώδια να περιμένουν να δουν να βελτιώνονται τα οικονομικά τους;
Τα ζώδια που μπορούν να ελπίζουν σε αύξηση των οικονομικών τους, είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι. Οι Ταύροι θα έχουν μεν αύξηση, αλλά και απώλειες. Γενικά οι Ταύροι θα έχουν πολλές αυξομειώσεις. Το «Δόξα τω Θεώ» θα πηγαίνει παρέα με το «Θεέ μου βόηθα». Οι Καρκίνοι επίσης μπορούν να ελπίζουνε σε μία μικρή αύξηση.

 Ποια ζώδια να περιμένουν να δουν να βελτιώνονται τα αισθηματικά τους;
Τα ζώδια που αναμένεται να ανασάνουν ερωτικά είναι. Παρθένοι. Πολλούς νέους φίλους θα κάνουν, κάποια τρυφερή ερωτική σχέση στο προσκήνιο, θα είναι δημιουργικοί και θα θελήσουν να ταξιδέψουν. Θα έχουν τέτοιες ευκαιρίες πολλές. Οι Ταύροι επίσης θα ταξιδέψουν και μάλιστα αυτοί θα κάνουν και ταξίδια εξωτικά, παραμυθένια. Ο Ουρανός επάνω τους σε τρίγωνο με τον Δία από τον Αιγόκερω, τους ξεσηκώνει για κάτι τέτοιο. Οι Καρκίνοι επίσης θα έχουν ευκαιρίες για γνωριμίες γάμου. Πολλούς Καρκίνους θα δούμε να παντρεύονται φέτος και μάλιστα ξαφνικά.

 Ένα γενικό συμπέρασμα για το 2020;
Στις 10/1/2020 η Σεληνιακή έκλειψη στις 20 του Καρκίνου θα είναι για την Ελλάδα κακή. Θα χρειαστεί να πληρώσει πολλά χρήματα σε αποζημιώσεις ή χρήματα που αναμένονται δεν θα της δοθούν. Στις 5/6/2020 μια σεληνιακή έκλειψη στις 15 του Τοξότη θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην Ελλάδα και γενική κατακραυγή από το Εξωτερικό. Το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται και στις 21/6/20 με την Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο που αφορά κάτι πολεμικό. Η Πατρίς εκείνη την περίοδο βαριανασαίνει. Γενικά το 2020 είναι η Χρονιά του Ποντικού. Ο Ποντικός σαν τρωκτικό όλα τα καταστρέφει. Επικίνδυνη χρονιά για τη χώρα μας. Χρειαζόμαστε ψυχραιμία. Πάντως είναι και για μερικούς πολιτικούς καλή. Για παράδειγμα είναι μια θαυμάσια χρονιά για τον κύριο Σημίτη, όπου θα ωφεληθεί σε κάτι. Πρόταση για κάτι μεγάλο, ίσως και στο εξωτερικό. Γενικά θα βρεθεί στο προσκήνιο περισσότερο από κάθε άλλη φορά.