Σεπτέμβρης με εξελίξεις

september1

Από 18 Σεπτεμβρίου ξεκινά μια περίοδος που ευνοεί ιδιαίτερα τους Παρθένους και γαληνεύει τους Ζυγούς, που θα θελήσουν να κάνουν ακριβές αγορές, αλλά ακόμα και αν δεν έχουν χρήματα σίγουρα θα τις προγραμματίσουν για αργότερα. Την ίδια περίοδο μία γυναίκα από τον πολιτικό στίβο θα εξαγγείλει ή θα κάνει κάτι σημαντικό, πιθανολογώ κάτι καλό για τη χώρα μας. Από τώρα μέχρι τις 23 του μήνα τα μεγάλα τρίγωνα ευνοούν τα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους, Ταύρους). Τα θέματα με τους Τούρκους θα χειροτερεύουν μέχρι να φτάσουν στο «μη παρέκει». Σίγουρα ο Ερντογάν θα παίξει το πιο σκληρό παιχνίδι του. Με τους Τούρκους θα έχουμε προβλήματα και σύντομα, αφού δεν τους σταματάει τίποτα πια. Ως έθνος η Τουρκία ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, με ωροσκόπιο Καρκίνο. Αυτό τους κάνει βραδυφλεγείς, αλλά όταν πάρουν πια την απόφαση γίνονται στην κυριολεξία «Τούρκοι». Και φαίνεται ότι τώρα πια την έχουν πάρει.

Κριός: Δέστε πόσο μάταιο είναι να κυνηγάτε την ολοκλήρωση στο μέλλον. Μην αναβάλλετε ευχάριστα πράγματα του σήμερα με σκοπό την ικανοποίηση στο κοντινό ή μακρινό αύριο. Γίνετε οπαδοί του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Διογένη και απολαύστε περισσότερο την απλή φυσική ομορφιά, παρά την αποταμίευση.

Ταύρος: Η τάση σας να παρασύρεστε από λόγια και συμβουλές της οικογένειας σάς κάνει δυστυχισμένους, γεμάτους φοβίες. Κόψτε αυτή τη συνήθεια με το μαχαίρι όσο οδυνηρό και να σας φαίνεται. Μη φυλακίζετε την ψυχή σας στην προσπάθειά σας να δείξετε μια σοβαρότητα και ένα στιβαρό προφίλ. Άλλωστε ο νότιος δεσμός στον Αιγόκερω αυτή την περίοδο σας αναγκάζει να μη πειθαρχήσετε σε μνήμες παιδικές, γαλήνιες και τρυφερές, αλλά να σκοπεύσετε ψηλά κατά το… φεγγάρι μεριά.

Δίδυμοι: Είναι καιρός να σταματήσετε να ζητάτε από τους άλλους και όλο να ψάχνετε απαντήσεις για όλα αυτά που σας συνέβησαν τελευταία. Οι κακές ημέρες τελειώνουν σε λιγότερο από 20 ημέρες και θα δείτε θεαματική βελτίωση στη καθημερινότητά σας. Μη πέσετε όμως στην παγίδα της απαισιοδοξίας και του “εγώ τη μοίρα μου την είδα”. Αλήθεια σας λέω τα μεγάλα προβλήματα ακόμα και τα μικρά απομακρύνονται. Από 22/11/2019 αρχίζει μια σταδιακή βελτίωση στα οικονομικά.

Καρκίνος: Χρησιμοποιείστε το νου σας για να ψάξετε τα πράγματα εκεί που βρίσκονται. Μη μεμψιμοιρείτε, μην γκρινιάζετε. Η ευτυχία που συνεχώς αναζητάτε θα έρθει στην ώρα της, και θα τη βρείτε στο γνωστό μέρος. Στο ντουλάπι της συνήθειας. Σε μικρά χαριτωμένα οικιακά αντικείμενα. Ο ΔΙΑΣ σας γιατρεύει από φοβίες και λάθη. Από 7/11/2019 θα νιώσετε μια αναγέννηση.

Λέοντας: Διανύετε ένα διάστημα γεμάτο ευκαιρίες που επιβάλετε να τις εκμεταλλευτείτε κυρίως στην επαγγελματική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα πάρετε απόφαση για απόγονο, οι μεγαλύτεροι ίσως ακούσετε από παιδιά σας την φράση “θα αποκτήσετε εγγόνι”. Η τύχη είναι με το μέρος σας όλο αυτό το διάστημα. Εύνοια από το πουθενά σας κατακλύζει και αυξάνει την αποταμίευσή σας. Κάποια δίκη κερδίζετε για την οποία ανησυχούσατε υπερβολικά.

Παρθένος: Ένας γλυκύτατος πλανήτης που λέγεται Δίας ευνοεί την καθημερινότητά σας μετά τις 7/11/2019. Τους τελευταίους 2 μήνες πολλά τα αδιέξοδα, οι ανατροπές σε καθημερινή βάση. Τώρα θα νιώσετε σαν να ξαναγεννηθήκατε, γεμίζετε ελπίδες και δημιουργικά σχέδια. Ειδικά από 22/9/2019 πολλές καινούριες γνωριμίες σας προτείνουν νέα σχέδια και φαίνεται ότι κάποια από αυτά υλοποιούνται με επιτυχία.

Ζυγός: Συνεχίζετε την κούρσα της ζωής με επιτυχία. Από 15/9/2019 κάπως θα νοιώσετε να παρεμποδίζεται η έμφυτη ανεξαρτησία σας. Πολλές υποχρεώσεις στον οικογενειακό χώρο κυρίως θα απαιτήσουν μία ιδιαίτερη φροντίδα από εσάς. Ας πούμε ότι για λίγο καιρό περνάτε μια υποχρεωτική θητεία που θα σας θέλει ένα πειθαρχημένο και υπάκουο φαντάρο. Το στρατιωτικό φίλοι μου όμως κάποτε τελειώνει.

Σκορπιός: Θέματα που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία και το σπίτι σας γενικότερα θα δρομολογηθούν όπου να’ναι. Γενικά θα βρείτε τρόπο να διευθετήσετε οικογενειακές υποθέσεις. Πρόοδος θα σημειωθεί στην εργασία σας, μια προαγωγή σχεδόν βέβαιη. Θα έχετε επίσης την υποστήριξη ενός φίλου σε πράγματα που σχετίζονται με σύγχρονη τεχνολογία. Ίσως βοηθήσει στην επισκευή του μεταφορικού σας μέσου.

Τοξότης: Η ευνοϊκή περίοδος για τα οικονομικά συνεχίζεται. Και από 7/11/2019 θα γίνει ακόμα θετικότερη. Χρήματα, νέες ιδέες σε θέματα εργασίας απογειώνουν, κάποιο μεταφορικό μέσο σχεδιάζετε, ίσως να αφορά νέα αγορά η αντικατάσταση παλαιότερου. Γενικά θέλετε να τα κάνετε όλα εδώ και τώρα, για να αναπληρώσετε τον χαμένο καιρό. Δώστε λίγη προσοχή στη διατροφή σας, κάποιες ενοχλήσεις σε χολή ή έντερο αρχίζουν.

Αιγόκερως: Έντονη παρουσία όπου κι αν βρίσκεστε, δεν περνάτε απαρατήρητοι, κάποια ερωτική σχέση ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σας. Προς το τέλος της άλλης εβδομάδας κάποια συνεργασία προτείνεται ή αρχίζει να αποδίδει. Πολύ καλό το οικονομικό σας επίπεδο. Επίσης κάποια πολύ καλή και έξυπνη πρόταση στον εργασιακό τομέα σας κάνει να βλέπετε ένα πλησίασμα στους στόχους σας.

Υδροχόος: Εξακολουθείτε να είσθε οι κερδισμένοι του ζωδιακού. Ενισχύεστε από τη συμπαντική συγκυρία, μέχρι και τις 23/9/2019. Κάποια καλλωπιστική βελτίωση αποφασίζετε και πηγαίνει μια χαρά. Βελτιώνετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Η πανσέληνος στις 14/9/2019 στις 21 των Ιχθύων, θα φέρει κάποια ρήξη με τον συγγενικό περίγυρο, για οικονομικούς λόγους, και θα σας γεμίσει φοβίες και μια επικίνδυνη ανάγκη ανταγωνισμού.

Ιχθύες: Κάποιοι έντονοι οικονομικοί περιορισμοί σας αγχώνουν. Αυτό θα γίνει αιτία να προχωρήσετε σε διάφορες συμφωνίες και συναλλαγές στον επαγγελματικό χώρο. Σαφώς αναγκάζεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Βέβαια το άγχος των ημερών θα σας γεμίσει με ανάγκη επικοινωνίας πολύ έντονη. Εσείς οι τόσο εσωτερικοί άνθρωποι θα βρεθείτε στη ανάγκη να εξωτερικευτείτε και να εμπιστευτείτε ανθρώπους.