Δείξτε ψυχραιμία στις δυσκολίες

november1

Δύσκολος μήνας ο Νοέμβρης, με βίαιες εκδηλώσεις στις αρχές του, σε συνδυασμό με κρίσεις πανικού του κόσμου, που θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, τα οποία θα μπορούσαν ίσως να αποφευχθούν αν ο λαός μας ήταν πιο ψύχραιμος. Θύματα του τρόμου και του πανικού το μήνα Νοέμβριο θα είναι και τα ζώα, όπου κάποιοι τα νεύρα τους και τη σκληρότητά τους θα τη δείξουν εκεί, με τη δικαιολογία ότι είναι φορείς μικροβίων κλπ. Ο Νοέμβρης, δεν ξέρω γιατί, θα φέρει μια έλλειψη τροφίμων και φαρμάκων.

Κριός: Η όλη δομή της εργασίας σας είναι διαφορετική και αναγκάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Πολλοί από εσάς θα μετακομίσουν λόγω αυτών των αλλαγών.

Ταύρος: Προχωρήστε ακάθεκτοι από το τέλος του μήνα. Προσοχή όμως γιατί η Πανσέληνος στις 12/11/19, στις 19 του Ταύρου μπορεί να φέρει μια μεγάλη αλλαγή σε μια σημαντική σχέση.

Δίδυμοι: Όσοι αναζητούν εργασία είναι καλό να βιαστούν μέχρι και τις 31/10/2019 όπου ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες παγίδες ή καθυστερήσεις.

Καρκίνος: Έχετε μεγάλη τύχη στον τομέα του πλούτου στις αρχές του μήνα.. Καθυστερημένα έσοδα ξεκαθαρίζουν. Οι μοναχικοί δεν αποκλείεται να βρείτε το ταίρι σας αυτό το μήνα.

Λέων: Προετοιμαστείτε για μια πολυάσχολη περίοδο. Στις 6 και 7/11 δίνετε ένα χέρι βοηθείας σε κάποιο φίλο ή συνάδελφο και σας το ανταποδίδει μετά τις 28/11, μέχρι τα Χριστούγεννα.

Παρθένος: Ίσως νιώσετε ότι δεν μπορείτε ποτέ να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της οικογενείας σας. Θα θέλουν περισσότερα και ίσως το δηλώνουν και χωρίς περιστροφές πράγμα που θα σας φέρει σε αμηχανία ή νευρικότητα.

Ζυγός: Γενικά τα ακίνητα και ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν από μέλη της οικογενείας σας αποφέρουν κέρδη. Η οικογενειακή περιουσία αυτή την περίοδο σας σώζει και σας κάνει να μακαρίζετε τους δημιουργούς της.

Σκορπιός: Η αυτοπεποίθησή σας αναδύεται δυναμικά και λειτουργεί σαν μαγνήτης, προσελκύοντας όλη αυτή την υποστήριξη την οποία τόσο απεγνωσμένα επιθυμούσατε.

Τοξότης: Το χρήμα εισρέει άφθονο τώρα στη ζωή σας, από 7/11/2019. Μόλις συμβεί αυτή η οικονομική πανδαισία ετοιμαστείτε να δεχθείτε και βοήθεια από μια ασυνήθιστη πηγή.

Αιγόκερως: Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω μεγαλουργείτε. Το σύμπαν συνωμοτεί να σας δώσει ότι μέχρι τώρα σας στέρησε.

Υδροχόος: Ανοίγεστε επιτέλους στους άλλους και αυτό ζεσταίνει την καρδιά σας, ενώ ταυτόχρονα μια σχέση ερωτικού πάθους γίνεται πιο δυνατή.

Ιχθείς: Με τόση εύνοια από τα άστρα αυτό το μήνα έχετε πολλές δυνατότητες να δημιουργήσετε νέες και καλύτερες συνθήκες για τον εαυτό σας. Μια νέα εποχή αρχίζει στα επαγγελματικά και τις συνεργασίες σας.