Χρονιά απρόβλεπτων εξελίξεων

pigyear1

Οι πρώτες κιόλας ημέρες του Δία στον Τοξότη αρχίζουν με μία έκλειψη σελήνης που γίνεται στις 0,52 του Λέοντα, στις 21/1/2019 και επηρεάζει τα ζώδια του πρώτου 10ημέρου που ανήκουν στον σταθερό σταυρό. Κυρίως Σκορπιό – Ταύρο και εν συνεχεία Λέοντα – Υδροχόο. Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία όλο τον Γενάρη θα δώσει λεφτά και κάποια οφέλη στον Τοξότη. Εσείς οι Τοξότες δέχεστε μία ευνοϊκή όψη από Αφροδίτη – Ουρανό που θα σας φέρει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ερωτικές ευκαιρίες. Σχέσεις ουσίας και τέλος πάντων να περιέχουν και «ψυχή». Δεν είμαστε μόνο κορμιά. Συχνά αυτό το ξεχνάμε και γι’ αυτό γινόμαστε δυστυχισμένοι. Η χρονιά αυτή κατά την Κινέζικη αστρολογία είναι του «Κάπρου», χρονιά πολεμική, με απρόβλεπτες εξελίξεις, όπως και οι χρονιές 1935,1947,1959,1971,1983,1995.  Συγγενικές είναι οι χρονιές του πρόβατου που ήταν 1931, 1943, 1955, 196, 1979, 1991.

Κριός: Η παραμονή του Δία στον Τοξότη θα φέρει πολλές ευκαιρίες στον αισθηματικό χώρο, αλλά «Ουκ εν τω πολλώ το ευ» που σημαίνει στραβοπατήματα χωρίς … πατήματα, αλλά μην πιστέψετε όμως ότι οι δύσκολες ημέρες πέρασαν ανεπιστρεπτί. Μην πάρετε καμία απόφαση που θα σας δεσμεύσει οικονομικά. Ο Ουρανός στον Ταύρο καραδοκεί για εκπλήξεις και όχι πάντα ευχάριστες.

Ταύρος: Ο κίνδυνος για εσάς υπάρχει στο να μη βλέπετε καθαρά και να μένετε δεμένοι σε ιστορίες που πια δεν λειτουργούν όπως πρέπει. Η εγκατάσταση του Ουρανού για 7 χρόνια στο ζώδιό σας θα σας δώσει ιδέες χρήσιμες και μια στέρεα λογική που σίγουρα δεν σας λείπει, για δημιουργία νέων επιχειρήσεων ή δραστηριοτήτων. Αυτό είναι το μήνυμα του Ουρανού για το ζώδιό σας και θα αποκτήσετε την αρμονία και τη δύναμη που εσείς οι Ταύροι διαθέτετε.

Δίδυμοι: Η ελευθερία έκφρασης και κινήσεων είναι ουσιώδης αυτό το διάστημα για την υγεία σας, τόσο την ψυχική όσο και τη συναισθηματική. Μην διστάσετε να ζητήσετε όσα έχετε ανάγκη από τα πρόσωπα που έχετε κοντά σας και μην κρατάτε μέσα σας συναισθήματα που σας ροκανίζουν ψυχή και σώμα. Εξωτερικεύστε ότι σας βασανίζει.

Καρκίνος: Οι εκλείψεις στις 2/7/2019 και 16/8/19 θα σας επηρεάσουν στις σχέσεις συνεργασίας, γάμου, ερωτικές. Συνήθως δεν βλέπετε με καλό μάτι τις αλλαγές, αλλά θα αναγκαστείτε να τις κάνετε. Μεταμορφωθείτε, βγείτε από το καβούκι σας. Αυτό όχι μόνο δεν θα σας βλάπτει αλλά θα δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα που πράγματι τελευταία σας έχουν αγχώσει και έχουν επηρεάσει πολύ την ευαίσθητη φύση σας. Κοντά στην ημερομηνία της έκλειψης πουλάτε περιττά αντικείμενα, με αρκετό κέρδος και ίσως βρίσκετε και λύση για κάποια κατοικία.

Λέων: Ο Δίας στον Τοξότη σας δίνει φτερά. Πάρτε το πεπρωμένο σας στα χέρια σας. Οι συνθήκες τώρα είναι ώριμες ακριβώς γι’ αυτό. Τα δημιουργικά σας ενδιαφέροντα αποκτούν προτεραιότητα τώρα και σκέφτεστε τρόπους να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας, αν θεωρείτε ότι η παρούσα επαγγελματική σας κατάσταση δεν σας γεμίζει. Σας παρέχεται η δυνατότητα να πετύχετε ένα δύσκολο στόχο, να κλείσετε μια παλιά εκκρεμότητα.

Παρθένος: Κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ξεπερνιούνται και φτάνετε μέχρι και στο σημείο να βγαίνετε και έξω μαζί τους. Το συμβιβαστικό πνεύμα μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας. Αυτή την περίοδο η επιμονή σας θα ανταμειφθεί. Μείνετε μακριά από άτομα που εκμεταλλεύονται την καλή σας διάθεση.

Ζυγός: Προσέξτε πού δίνετε την καρδιά σας. Κάτι που ξεκινά σαν ένα απλό φλερτ μπορεί να γίνει σοβαρό και έντονο πολύ γρήγορα και να ξεφύγει από το έλεγχό σας. Προσοχή όλη αυτή την περίοδο στον γάμο ή στη σχέση σας. Προσπαθήστε να είστε πιο κοινωνικοί, να ανοίγετε τον εαυτό σας στους άλλους, κάποια ευκαιρία εργασιακή σας προσεγγίζει.

Σκορπιός: Αυτό το διάστημα πολλές αλλαγές θα συμβούν που θα έχουν θετικά αποτελέσματα και θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια, όχι απαραίτητα αρετής. Ανοίγονται διάπλατα ευκαιρίες οικονομικής φύσεως. Λεφτά λεφτά. Να προσέχετε τη διατροφή σας και να έχετε ένα μέτρο στις καταχρήσεις και τα ξενύχτια, στα οποία θα σας οδηγήσει η ξέφρενη κοινωνική σας ζωή. Μακριά από την απιστία. Δεν είναι καιρός για πειράματα. Κίνδυνος χωρισμού που μετά θα σας στοιχίσει πολύ.

Τοξότης: Μπορεί να σας βοηθήσει ένα σημαντικό πρόσωπο κύρους ή μεγάλης οικονομικής εμβέλειας ώστε να έχετε μεγάλη πρόοδο. Καλό είναι να κρατήσετε μυστική την επαφή μαζί του μέχρι να επικυρωθούν οι συμφωνίες. Επίσης θα υπάρξουν σημαντικά οφέλη  με την παραμονή του Δία στον Τοξότη. Ο Δίας θα μείνει στο ζώδιό σας, μέχρι τον Δεκέμβρη του 2019. Οι εκλείψεις του Ιουλίου, Αυγούστου θα σας πέσουν λίγο βαριές για τον οικονομικό σας χώρο. Μη ξανοιχτείτε σε έξοδα λόγω διακοπών. Οικονομία. Προσέχουμε για να έχουμε.

Αιγόκερως: Επαγγελματική αναβάπτιση. Μην αφήσετε να σας πείσουν να αποκαλύψετε κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες ιδιαίτερα στις 27 και 28/2/2019, καθώς και στις  1,2,3,4/3/2019. Να επιμένετε να γίνεται λεπτομερής διευκρίνιση των όρων κάθε πιθανής συμφωνίας. Φροντίστε να είστε διασφαλισμένοι γραπτώς. Πολλές δυναμικές όψεις στο ζώδιό σας επιμένουν να σας κάνουν ακαταμάχητους.

Υδροχόος: Κάντε κάποιες αποφασιστικές κινήσεις που αφορούν τη δουλειά σας και την καριέρα σας γενικότερα. Ελέγξτε προσεχτικά τα μηχανήματα που χρησιμοποιείτε. Να είστε έτοιμοι να δεχτείτε επιπλέον ευθύνες αλλά και εξουσία. Ένας φίλος Ζυγός ή Δίδυμος, σας οδηγεί σε υπερβολική πίεση με τη φιλοδοξία και την απληστία του. Απομακρυνθείτε. Αν είστε οικονομικά εύρωστοι προσοχή στα… αρπαχτικά με τις εμπνευσμένες… ιδέες τους.

Ιχθύες: Οι καλές συνεργασίες είναι το κλειδί για την πρόοδό σας αυτή την περίοδο. Θα λάβετε οικονομική υπόσχεση για ένα σχέδιο το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη επιτυχία χάρη στην πρωτοτυπία και το ενδιαφέρον του. Κρατήστε όμως τις ισορροπίες και βάλτε όριο στο πόσο θα αναμειχθούν οι άλλοι, στο πώς θα προβληθείτε και τι στόχους θα διαλέξετε. Είναι σίγουρο ότι οι άλλοι θα παραδεχτούν τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Εργαστείτε σκληρά και θα νικήσετε.